Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEVOUROR - első nagylemezén dolgozik a szingapúri black-death banda


2019-05-15

A Devouror a Listenable Records kiadóhoz igazolt.

A '80-as és '90-es évek black-thrash-death zenéjét (Possessed, Sarcofago, Necrovore, Blasphemy, Death, Sodom, stb.) felelevenítő Devouror zenekar tagjai nem zöldfülűek: több mint negyedévszázados múlttal rendelkező veteránok alkotják a szingapúri bandát.

A banda bemutatkozó EP-je 'Slay for Satan' címmel jelent meg 2019 januárjában, a malajziai Metal Zone Records jóvoltából. A mini-lemez keverését 2018 decemberében végezte el a Studio47 tulaja, a Nizam Aziz. A lemezborítót Jenglot Hiram rajzolta.

A 'Slay for Satan' albumot világszerte magas pontszámokkal, pozitív kritikákkal illették. Ezáltal felfigyelt a bandára többek közt a malajziai Panzerfaust Records is (akik áprilisban limitált kazettán is piacra dobták az EP-t). Továbbá a neves Listenable Records figyelmét is felkeltette a csapat: a francia metal-kiadó több albumra szóló szerződést kötött a csapattal, és bejelentette, hogy még ebben az évben megjelenik annak első teljes értékű nagylemeze.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Alább a teljes 'Slay for Satan' album meghallgatható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás