Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DISENTOMB - hallgasd végig az ausztrál brutál-death banda új albumát!


2019-08-04

A Disentomb zenekar a Unique Leader Records kiadóval kötött lemeszerződést. A banda új albuma 'The Decaying Light' címmel jelent meg július 12-én.

A klasszikussá vált, 2014-es 'Misery' album folytatásaként megjelenő 'The Decaying Light' lemezre 13 új dal került fel, "disszonáns, atmoszférikus extrém metal" stílusban. A banda ezzel a lemezzel kívánja bebetonozni pozícióját, mint napjaink egyik legegyedibb, legdurvább és egyben legizgalmasabb bandája.

A 'The Decaying Light' album gitár-témáit Jake Wilkes rögzítette; míg a dobokat és a basszus-témákat Joe Haley (Psycroptic) hangmérnökkel vették fel. A vokálok rögzítésében Dan Field segédkezett, a Sledgehammer Stúdió falai között. A keverést és a maszterizálást a Disentomb basszerosa, Adrian Cappelletti, valamint a neves Colin Davis (Imperial Mastering / Deeds of Flesh, Devourment, stb.) végezte el. A 'The Decaying Light' borítóját Nick Keller készítette, Steve Crow (Condemned) tervei alapján. 

A banda közleménye így szól: "Ez a 13 számos album az az anyag, amit mindig is meg akartunk alkotni; ezt az utat kezdtük meg a Disentomb 10 évvel ezelőtti megalakulásakor. A 'The Decaying Light' meglehetősen egyedi hangzással rendelkezik: 13 disszonáns megszólalású brutál-death tétel került fel rá - nem mellesleg ezek az eddigi legszemélyesebb és leginkább kimunált szerzeményeink. Miután új basszusgitárosunk, Adrian belépett a csapatba, a Disentomb új szinteket ért el dalszerzés és azok hangzása tekintetében. Tisztában vagyunk azzal, hogy öt év igencsak hosszú idő két album megjelenése között - különösen egy aktívan turnézó banda számára -, és mi rendkívül hálásak vagyunk a türelmes rajongóknak!".

A tracklista:
01. Collapsing Skies
02. Your Prayers Echo Into Nothingness
03. Indecipherable Sermons Of Gloom
04. Undying Dysphoria
05. Centuries Of Deluge
06. The Decaying Light
07. The Great Abandonment
08. Dredged Into Existence
09. The Droning Monolith
10. Dismal Liturgies
11. Invocation In The Cathedral Of Dust
12. Rebirth Through Excoriation
13. Withering

Íme a teljes album-stream, valamint a címadó dal és az 'Indecipherable Sermons Of Gloom' című szám hivatalos klipje / playthrough-videója:

A címadó dalt Jake Wilkes gitáros playthrough-videó formájában is bemutatta:

Itt pedig megtekinthető az 'Undying Dysphoria' gitáros / basszusgitáros playthrough-videója:

A Disentomb főzenekarként vesz részt az észak-amerikai Bloodletting turnén, amit idén rendeznek meg 13. alkalommal. A kanadai és USA-beli városokat érintő körúton a Unique Leader kiadó egyes partnerei lépnek fel - a headliner a Disentomb lesz. Mellettük a Visceral Disgorge, a Signs Of The Swarm, a Continuum, az Organectomy és a Mental Cruelty is színpadra áll szeptember és október folyamán.

 


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás