Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CALYX - hallgasd végig a spanyol black metal banda új, 'Vientos Arcaicos' című albumát!


2019-05-15

A Zaragozából származó black metal-kvartett, a Calyx aktuális, 'Vientos Arcaicos' című albuma május 17-én jelenik meg, az Iron Bonehead Productions kiadó jóvoltából.

A Calyx zenekart 2013-ban alapította Fantoni és Humungus. Egy évvel az első demó-lemez megjelenése után a banda két új taggal bővült ki: a basszusgitáros SD, a dobos pedig Huarte lett. 2017-ben egy újabb demójuk jelent meg, 'Codex Tormentorvm' címen, de már ekkor elkezdődtek az első nagylemez munkálatai. 2018 júliusában vonult be a banda a Moontower Stúdióba, ahol megszületett a 'Vientos Arcaicos'.

A "középkori black metal" zenét képviselő 'Vientos Arcaicos' albumot elsősorban olyan bandák rajongóinak ajánlják, mint a Master's Hammer, a Bathory, a Tormentor, a Merciless, a régi Satyricon, a Dissection, a Desaster és a korai Candlemass, de a lemez spanyol nyelven előadott dalainak köszönhetően egészen új dimenzióba kerül át napjaink black metal-színtere.

Az alábbi lejátszó révén a teljes album meghallgatható / megrendelhető:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/Calyx


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás