Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Klip-premier: JUSTIFY REBELLION - 'Prisoner In Time'


2020-01-30

A dán heavy / thrash metal banda - aminek hangzását a Metallica és a Volbeat elegyeként jellemzik - bemutatta legfrissebb videoklipjét:

A Justify Rebellion 2020 márciusában jelenteti második nagylemezét, ami a 'The Ends Justify the Means' címet kapta. A dán Mighty Music kiadó jóvoltából megjelenő albumon "keményebbek a riffek, gyorsabbak a szólók, ütősebbek a dob-témák és pusztítóbb a basszus hangzása", mint a banda előző, 'Unleashing the Beast' című lemezén. "A Justify Rebellion sosem volt még ilyen durva és erőteljes"!

Az új albumot a dániai Jutland-ban, a CB Stúdió falai között vették fel.

Korábban bemutatták az új album első single-dala, a 'Crowd Control' hivatalos klipjét is:

A Justify Rebellion 2018-ban adta ki debütáló, 'Unleashing the Beast' című albumát, ami koncepció tekintetében "a poszt-modern társadalmat körülvevő problémák és kritikus tényezők" bemutatására törekszik. "Gonoszság, hatalmi játszmák és felsőbbrendűségi viszályok - ezeket ismerhetjük meg egy tucat, '80-as évekbeli hard rock-hangzású, néhol heavy / thrash metal-beütésű, gitár-központú dalban".

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/JustifyRebellion


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás