Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CABLE - 10 év után új nagylemezzel tér vissza a connecticuti sludge metal banda; hallgasd végig az új albumot!


2019-07-23

A Connecticut-beli Rockville-ből származó, 1994-ben alakult, atmoszférikus slduge metal banda, a Cable nyáron kiadja a 2009-es 'The Failed Convict' album folytatását.

A Cable együttes tehát tíz év után tér vissza új albummal, ami július 26-án jelenik meg, 'Take the Stairs to Hell' címmel, a Translation Loss Records jóvoltából. A zenekar legutóbbi teljes értékű albuma, a 'The Failed Convict'  2009-ben jelent meg - azóta csak egy válogatás-lemezt ('It Cost Me Everything 1994-1995') és egy reissue-t (2003 - 'Never Trust a Gemini') adta ki. Ez a hosszú kihagyás ért most véget az új album bejelentésével.

A 'Take the Stairs to Hell' című nagylemez alapvető koncepcióját a negatív emberi érzelmek (hatag, gyűlölet, depresszió, stb.) alkotják - minderről a banda énekes-basszusgitárosa, Randy Larsen így nyilatkozott: “Ezek az új számok azokból a dalszövegekből születtek, melyeket 2014 és 2018 között írtam. A saját, személyes poklomat elevenítjük tehát fel ezekben a nótákban. Alapjában véve erről szól az egész album".

Ettől függetlenül nagyon boldogok vagyunk, hogy a Cable visszatért egy 10 éves kihagyás után. Vért, verejtéket és könnyeket nem kímélve alkottuk meg ezt a lemezt. Élvezzétek a kígyó mérgének hatását! Itt az idő kiegyenesíteni a vérrel teli folyót!” - tette hozzá Larsen.

Az új lemez a Mystic Valley Stúdióban (Bloodhorse, Wormwood) született meg. Egyik érdekessége, hogy ezekben a dalokban mutatkozik be a csapat új dobosa, Alex Garcia-Rivera (American Nightmare). Ezen felül olyan neves bandák egyes tagjai jutottak vendégszerephez az albumon, mint a Palms, az Isis, a Barishi, az Empty Flowers és a Tombs. Íme a Mark Rudolph által tervezett borító:

A 'Take the Stairs to Hell' megjelenik digitálisan, limitált LP-n és CD-n. Az előrendelésről bővebb infókat itt lehet találni.

Íme a teljes album-stream:


CABLE - 10 év után új nagylemezzel tér vissza a connecticuti sludge metal banda; hallgasd végig az új albumot!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás