Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hallgasd meg a WIZARD RIFLE új, 'Rocket To Hell' című dalát!


2019-05-16

A Washington-ból és Detroit-ból származó duó, a Wizard Rifle önmagáról nevezte el harmadik albumát, amit augusztus 30-án ad ki a Svart Records.

"Ahhoz képest, hogy a Wizard Rifle egy duó, elég nagy zajt csapnak" - írja a Decibel magazin. A washingtoni / detroiti együttes 2009-ben alakult, és mindeddig két nagylemezt adott ki. Zenéjüket tekintve a noise rock, a doom, a stoner metal és a psych műfaj vegyül dalaikban.

A Wizard Rifle most bejelentette harmadik nagylemezét, amit egyenesen a bandáról neveztek el. A 'Wizard Rifle' album ettől függetlenül (vagy épp ezért) "pontosan ott folytatódik, ahol az előző, 'Here in the Deadlights' című lemez abbamaradt: a duó számos zenei stílust ötvöz egyedi hangzásával, megszólalásával".

Az augusztus 30-án megjelenő 'Wizard Rifle' album első ízelítője, a 'Rocket To Hell' dal lentebb meghallgatható:

A lemezt előrendelési infói a Svart Records honlapján találhatók meg; a bandáról pedig a Facebookon olvashatók bővebb infók, hírek, stb.


Hallgasd meg a WIZARD RIFLE új, 'Rocket To Hell' című dalát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás