Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

VICTIMS - itt a svéd hardcore banda új albuma, a 'The Horse and Sparrow Theory'!


2019-06-25

A stockholmi hardcore / crust-punk veteránok a Relapse Records révén adják ki új, 'The Horse and Sparrow Theory' című albumukat, 2019. június 28-án.

A Victims zenekar Karl Daniel Lidén (Bloodbath, Katatonia, Craft, stb.) producerrel vette fel a 'The Horse and Sparrow Theory' albumot, amit egy 28 perces, "könyörtelen zenei bomba-támadás". A Victims ezúttal is a tőle megszokott, egyedi hangzású d-beat zenét ötvözi kegyelmet nem ismerő hardcore muzsikával - ezt helyezi társadalom-politikai kontextusba; vagyis dalszövegeik osztályharcokról, iparosításról, központosított korrupcióról és emberi kapzsiságról szólnak.

A banda közleménye így szól: "Nagyon örülünk, hogy új lemezünket a Relapse Records jóvoltából adhatjuk ki, mivel ez egy általuk igazán tisztelt kiadó. Tökéletes partner-kapcsolat alakult ki közöttünk - többek közt nekik is köszönhető, hogy elkészült eddigi (mind hangzás, mind koncepció tekintetében) legerősebb albumunk. Alig várjuk már, hogy bemutathassuk nektek bandánk történetének új fejezetét”.

A 'The Horse and Sparrow Theory' album június 28-án jelenik meg CD-n, LP-n és digitális formában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Horse And Sparrow Theory
02. The Birth Of Tragedy
03. There’s Blood On The Streets
04. We Fail
05. Fire Below
06. The Sea And Poison
07. Hell Is Full Of Good Intentions
08. Revenge Of Our Fathers

Alább megtekinthető az újonnan megjelent 'The Sea And Poison' dal videoklipje, valamint a korábban bemutatott címadó dal kisfilmje. Szintén lentebb érhető el a telejs album audiója:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás