Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VISCERAL DISGORGE - 8 év után új albummal tér vissza az amerikai brutál-death banda; itt az új dal, a 'Necrotic Biogenesis'!


2019-08-06

A Visceral Disgorge felvette és hamarosan kiadja 2011-es debüt-albuma, az 'Ingesting Putridity' folytatását.

A banda második, 'Slithering Evisceration' című albuma szeptember 13-án lát napvilágot, az Agonia Records jóvoltából. Ezzel egyidőben indul a csapat észak-amerikai turnéra (Bloodletting North America), melynek során a Disentomb és a Signs Of The Swarm társaságában járják az Államokat.

A Visceral Disgorge mestere, Travis a következőket nyilatkozta az új lemez kapcsán: "Az elmúlt években számos akadály áll elénk, de - érzésem szerint - ezeket átlépve még erősebb és könyörtelenebb formában tértünk vissza. Ez az album jóval gyorsabb és jóval agresszívabb a legutóbbi lemezünkhöz képest - dalszövegeit tekintve ezúttal inkább a science fiction és a kozmikus horror műfaj volt ránk hatással, mintsem a klasszikus gore és slash témák. A V.D. tehát visszatért... a szörnyeteg felébredt ősi álmából, hogy leigázzon mindenkit, aki az útjába áll!".

A 'Slithering Evisceration' felvételei, keverése és maszterizálása Drew Lamond hangmérnök társaságában zajlott, a Wright Way Stúdió (Dying Fetus, Misery Index) falai között. A lemezborító Stephen Somers műve.

Az album első két single-dala, az 'Architects Of Warping Flesh' és a 'Necrotic Biogenesis' lentebb elérhető (ez utóbbi gitáros playthough-videó formájában is).

Travis a soron következő turné kapcsán hozzátette: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezúttal a Disentomb és a Signs Of The Swarm társaságában, valamint olyan feltörekvő bandákkal karöltve turnézhatunk, mint a Continuum, az Organectomy és a Mental Cruelty. Egy rendkívül beteges turnéra készülhettek. Gyertek el mindenképpen. Szeptemberben tehát új album és turné!".

A turné beosztása a banda Facebook-oldalán érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás