Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SYD.31 - júniusban megjelenik a brit indusztriál-metal banda második albuma


2019-05-27

A Manchester-ből származó indusztriális / punk-metal banda június 24-én jelenteti meg második lemezét, 'Walk Amongst Rebels' címmel.

A 'Walk Amongst Rebels' album a túlélésről és az akadályok sikeres bevételéről szól. A projekt mestere, Dr. Magic az elmúlt évek során elvesztette otthonát, munkáját, párját és szeretteit... Az ő tapasztalait ihlették a Syd.31 új albumának koncepcióját.

"Ez az első önéletrajzi albumom. Igaz és borzalmas történetekről van szó ezekben a dalokban - alapjában véve a saját világom összeomlását mutatom be. Zenei tekintetben azok a bandák voltam rám a legnagyobb haátssal, melyeket ezekben a nehéz időkben hallgattam - tulajdonképpen különféle punk- és metal-himnuszok segítettek a túlélésben. A munkálatok során többször is lebetegedtem, elsírtam magam, de ettől függetlenül élveztem minden pillanatát. Szeretném, ha mások is átélnék ezeket a traumákat, mert a végén mindenki rájön, hogy jöjjön bármilyen szörnyűség is az életben, mindent le lehet küzdeni" - nyilatkozta Dr. Magic, aki hardcore punk / indusztriál-metal és popzene iránti rajongását ötvözte a Syd.31 projektben.

A 'Walk Amongst Rebels' albumon "nyers gitár-riffek, lüktető ütemek és mocskos basszus-témák keverednek a harag, a bebörtönzés és a polgári engedetlenség érzésével".

A tracklista:
01. Being Human
02. Walk Amongst Rebels
03. Hate Is A Goldmine
04. Unrepentant Anger
05. Angel 41
06. Fighting For Our Future
07. Scavenging Our Ruins
08. Bulldoze Everything
09. Before We Fell
10. The Leviathan

Az első single-dal / videoklip, a 'Bulldoze Everything' lentebb elérhető, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

Bővebb infók a projektről és az albumról: www.facebook.com/Syd31


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás