Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DENIAL OF GOD - új kislemezzel tér vissza dán black metal-trió


2019-05-28

A Denial Of God have premiered their 'The Shapeless Mass' címmel jelenteti meg új mini-albumát, június 28-án, az Osmose Productions és a Hells Headbangers kiadók jóvoltából.

A Denial Of God zenekart 1991-ben alapította egy testvérpár, Azter és Ustumallagam, akik azóta is meglehetősen egyedülálló stílusban prezentálják a black metal zenét; lévén természetfeletti koncepcionális témákat ötvöznek klasszicista dalszerzői stílussal. Tulajonképpen a "black metal" jelző nem is teljesen igaz erre a bandára - ők annál inkább "black horror metal" zenében utaznak.

A Denial Of God 2019-ben visszatér egy vadonatúj anyaggal: a 'The Shapeless Mass' című EP a Denial Of God első kiadványa a 2012-es 'Death and the Beyond' album megjelenése óta. A 'The Shapeless Mass' továbbá kétségkívül a banda valahavolt legerőszakosabb, legintenzívebb felvétele: "rémisztő, egyben epikus kalandra csábítja a hallgatókat ez a 26 perces, négy-számos anyag"!

A mini-lemez borítója és dallistája így néz ki:

01. The Shapeless Mass
02. The Statues Are Watching
03. Call From The Grave (Bathory feldolgozás)
04. Mama Loi, Papa Loi (Exuma feldolgozás)

Maga a 'The Shapeless Mass' című szám - ami a Prágai Agyagember, a Gólem történetét meséli el - helyet kap a csapat soron következő, harmadik nagylemezén, ami a 'The Hallow Mass' címet viseli. A 'The Statues Are Watching' című tétel a banda egyik 1995-ös dalának újrarögzített ávltozata, amit a mára klasszikussá vált felállás (Ustumallagam, Azter, Galheim) ad elő. Ezek mellett helyet kapott a mini-lemezen egy Bathory- ('Call From the Grave') és egy Exuma-feldolgozás ('Mama Loi, Papa Loi') is, sajátos előadásmódban.

Alább meghallgatható a lemez címadó száma, ízelítőképpen a kiadvány előrendeléséhez:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás