Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

TOTENGEFLÜSTER - itt a német black metal banda új koncert-klipje, a 'Vermin'!


2019-11-25

A Black Lion kiadó kötött lemezszerződést a Totengeflüster zenekarral, ami harmadik albumát adta ki idén ősszel.

A Totengeflüster egy 2007 óta folyamatosan fejlődő, feltörekvő black metal zenekar, ami az elmúlt évtizedben nagy sikereket aratott az európai undergroung-színtéren, miután megjelent legutóbbi albumuk, az 'Im Nebel der Vergänglichkeit'. Helyi szinten megállás nélkül turnézik a banda: hazájuk legnevesebb klubjaiban és fesztiváljain (Summer Breeze, Wolfszeit Festival) léptek már fel.

Nemrég friss hír érkezett a banda háza tájáról: a Black Lion Records kötött velük lemezszerződést. Mindezt így kommenálta a Totengeflüster: "A Black Lion Records személyében egy teljes mértékig támogató és megértő partnerre leltünk; ezzel pedig új fejezet vette kezdetét a Totengeflüster történetében. A Black Lion Records-nak köszönhetően még szélesebb körökben kiterjeszthetjük független művészi alkotásainkat! Hatalmas dolgok vannak kilátásban, és alig várjuk már, hogy egy mindannyiónk számára jövedelmező jövőbe vethessük magunkat - értjük ez alatt a bandák, a kiadót és persze a rajongókat!".

A Totengeflüster harmadik, 'The Faceless Divine' címet viselő albuma 2019. október 11-én jelent meg.

A banda újabb közleménye így szól: "Számunkra ez az album hatalmas előrelépés, mind személyes, mind előadói tekintetben. Soron következő 11 dalunk - melyek összessége több mint 50 perc - egy intenzív, végtelenül sötét irányzatot prezentálnak, még ahhoz képest is, amit előző albumaink képviseltek. Az új lemez produceri munkáit teljes egészében a Totengeflüster tagjai végezték - beleértve a keverést, a masztert, a stúdiós munkákat és a lemezborítót is. Keményen dolgoztunk, hogy megvalósuljon ez az anyag, és a lehető legerősebb Totengeflüster albumot tegyük le az asztalra!".

Az új album teljes egészében alább meghallgatható:

Lentebb elérhető az első új videoklip, amit az 'On Carrion Wings' című számhoz készült, valamint megtekinthető a 'Vermin' című szám hivatalos koncert-klipje is, amit a 2019 őszi lemezbemutató turné alkalmával forgattak, és vágtak össze néhány, németországi koncert felvételeiből (Lenzburg, Brackenheim, München.

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás