Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TOTENGEFLÜSTER - októberben jelenik meg a német black metal banda harmadik albuma


2019-05-28

A Black Lion kiadó kötött lemezszerződést a Totengeflüster zenekarral, ami bejelentette: harmadik albumuk idén ősszel érkezik.

A Totengeflüster egy 2007 óta folyamatosan fejlődő, feltörekvő black metal zenekar, ami az elmúlt évtizedben nagy sikereket aratott az európai undergroung-színtéren, miután megjelent legutóbbi albumuk, az 'Im Nebel der Vergänglichkeit'. Helyi szinten megállás nélkül turnézik a banda: hazájuk legnevesebb klubjaiban és fesztiváljain (Summer Breeze, Wolfszeit Festival) léptek már fel.

Most friss hír érkezett a banda háza tájáról: a Black Lion Records kötött velük lemezszerződést. Mindezt így kommenálta a Totengeflüster: "A Black Lion Records személyében egy teljes mértékig támogató és megértő partnerre leltünk; ezzel pedig új fejezet vette kezdetét a Totengeflüster történetében. A Black Lion Records-nak köszönhetően még szélesebb körökben kiterjeszthetjük független művészi alkotásainkat! Hatalmas dolgok vannak kilátásban, és alig várjuk már, hogy egy mindannyiónk számára jövedelmező jövőbe vethessük magunkat - értjük ez alatt a bandák, a kiadót és persze a rajongókat!".

A Totengeflüster harmadik, egyelőre cím nélküli albuma 2019 októberében jelenik meg. Erről bővebb infók hamarosan...

A banda Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás