Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

SCARDUST - itt az izraeli szimfó-metal banda új koncert-klipje, a 'Tantibus II'!


2020-01-13

Az izraeli szimfónikus / progresszív metal banda, a Scardust nemrég újra kiadta 'Sands of Time' című debütáló albumát; hamarosan pedig új nagylemezzel jelentkezik.

A Scardust 'Sands of Time' című albumát a neves Jens Bogren (Opeth, Devin Townsend, BTBAM) maszterizálta. A lemez Drake Mefestta (Cradle of Filth, Michael Romeo, Devilment) borítójával jelent meg újra; méghozzá CD-n és dupla LP-n.

A reissue bónuszként egy új, 'Mist' című, akusztikus dalt tartalmaz; de a dupla LP-változat kettes számú lemezére felkerült a banda 2015-ös bemutatkozó EP-je, a 'Shadow' is (ez a mini-album most először jelent meg bakeliten). Az eredetileg 2017-ben megjelent lemez újrakiadásáért a M-Theory Records felel - a rendelésről bővebb infók itt találhatók.

Az albumon vendég-énekesként szerepel Kobi Farhi az Orphaned Land-ből és Jake E a Cyhra-ból.

LP1
01. Sands Of Time Act I: Overture
02. Sands Of Time Act II: Eyes Of Agony
03. Sands Of Time Act III: Dials
04. Sands Of Time Act IV: Sands Of Time
05. Arrowhead
06. Out Of Strong Came Sweetness (feat. Kobi Farhi / Orphaned Land)
07. Queen Of Insanity
08. Blades
09. Gift Divine (feat. Jake E / Cyhra)
10. Mist [akusztikus demó] (bónusz track)

Bónusz LP
01. Tantibus
02. Shards, Pt. I - Birds
03. Shards, Pt. II - Shadow
04. Shards, Pt. III - Gravity

Az újrakiadás első kedvcsinálójaként jelent meg a Kobi Farhi-val közös 'Out Of Strong Came Sweetness' dal hivatalos, Rafael Ortega által összeállított videója. Mindezt a banda így kommentálta: "Az 'Out Of Strong Came Sweetness' egy kulcs-mondat Sámson és Delila bibliai meséjében. A dalt maga a két főszereplő adja elő duettben: Sámson hangján Kobi Farhi, Delilah hangján pedig Noa Gruman szólal meg. Az első verzéből megismerhetjük Sámson karakterét, az általa átélt küzdelmeket, és megtudhatjuk, milyen mértékben vonzódik Delilához, annak ellenére, hogy a nő az ellenség oldalán áll. A második verzében Delila meséli el, miként győzte meg Sámsont, hogy árulja el hatalmas erejének (vagyis a haja hosszúságának) titkát. A refrén egy konkrét idézet az eredeti történetből - tulajdonképpen egy paradoxon, amit metaforák révén adunk elő; de ez önmagában is integrálható a történet minden szálába".

Később bemutatták a 'Dials' című szám hivatalos klipjét, amit így kommentáltak: "Amióta először előadtuk élőben a ‘Dials’ dalt 2015-ben, a rajongóink folyamatosan azt kérik tőlünk, forgassunk videoklipet is hozzá. Lévén ez a dal a 'Sands of Time' leghosszabb és legösszetettebb nótája, sokat vakargattuk a fejünket, hogyan is kéne mindezt megoldani. Pedig annyira nem is volt bonyolult a dolog... Ahogy a napóra forog körbe, úgy halad előre a Scardust is - napról napra lépünk előre, ugrunk át akadályokat, változtatunk utat és szenvedünk el sebeket. Albumunk újrakiadása révén tökéletes alkalom volt arra, hogy felvázoljuk a rajongók előtt a Scardust eddigi munkásságát, fejlődését".

Korábban megjelent az album címadó dalának szöveges videója, valamint a 'Queen Of Insanity' és az 'Arrowhead' hivatalos klipje is:

A Scardust 2020 őszén új nagylemezzel jelentkezik. A jelenleg is készülő albumon többek közt helyet kap egy 'Tantibus II' című tétel is, ami a 2015-ös debüt-EP, a 'Shadow' 'Tantibus' dalának második része. A 'Tantibus II'-t a banda már elő is adta élőben; méghozzá a teltházas, tel avivi Scarfest rendezvényen, egy 12 személyes kórus (“Hellscore”) társaságában. A performanszól professzionális felvétel is készült - ez tekinthető meg lentebb:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/ScardustOfficial


SCARDUST - itt az izraeli szimfó-metal banda új koncert-klipje, a 'Tantibus II'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás