Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

CERBERUS - a Metallica producerével vette fel új albumát a mexikói metalbanda; itt a friss klip, a 'Tekilla'!


2019-07-11

Immáron 3 új dal és videoklip is elérhető az új lemezről.

A Cerberus zenekart Paul Wrath alapította 15 éves korában; de a banda igazán a 2014-es, 'Otura Ka' című debüt-albummal futott be. Az elmúlt években a ccsapat olyan legendák előzenekaraként koncertezett Mexikó-szerte, mint a Metallica, a HIM és a Steel Panther. Mostanra övéké a "legnépszerűbb mexikói metalbanda" címe - ezt koronázzák meg legújabb, 'Fire!' című albumukkal.

Ez az album rengeteget jelent nekünk; lévén visszatért eredeti dobosunk a bandába, de ugyanakkor pedig elveszítettük ritmusgitársunkat; így vegyes érzelmekkel vágtunk a munkálatokba. A végeredményre azonban roppantul büszkék vagyunk! Nem beszélve arról, hogy olyan munkatársakkal volt szerencsénk együtt dolgozni, akiket rettentően tisztelünk! Mindezzel számos álmunk vált valóra. Tisztában voltunk vele, hogy a lehető legjobb csapatra van szükségünk ahhoz, hogy a tőlünk telhető legjobb muzsikát nyújthassuk a rajongóknak. 110%-ot adtunk tehát bele a lemez minden egyes részletébe; így minden eddigi munkánkat sikerült felülmúlnunk” - mondta az éneke-gitáros Paul Wrath.

A 'Fire!' album felvételei a Twilight Sound Stúdióban zajlottak Paul Wrath produceri felügyelete alatt. A hanganyag végleges keverését Mexikóvárosban végezte el Güido Laris, valamint Monterrey-ben a híres Jim Monti (Metallica, Korn, Slipknot) és Adrian “Rojo” Treviño. Az utómunkálatokat az ötszörös Grammy-díjas producer, Chris Lord-Alge (Green Day, Halestorm, In Flames), a maszterizálást pedig a Sterling Sound Stúdióban látta el Ted Jensen (Pantera, Deftones, Slipknot). A lemez bónusz dalát, az 'STFU'-t továbbá maga a Metallica producere, Greg Fidelman keverte véglegesre. A lentebb látható lemezborító Dan Scholz (Affliction Clothing) műve.

A tracklista:
01. The Ending
02. Off Limits
03. Lust For Blood
04. Jaeger
05. Self Made Hell
06. Last Dance
07. Saint Pride
08. I’m Fire
09. Huntress
10. Rise With The Fallen Ones
11. Tekilla
12. Forever

Az első ízelítő, a 'The Ending' című szám hivatalos videoklipje itt tekinthető meg:

Újonnan megjelent a "southern-dallamokkal felszerelt ballada", a 'Last Dance' videoklipje is:

Frissen napvilágot látott a 'Tekilla' című szám kisfilmje is. A dal címe egyaránt utal Mexikó népszerű italára, a Tequilára, valamint a "Te-KILL-a" szójátékra, ami az alkohol (másnapig tartó) fájdaloműző hatását fejezi ki.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/TheCerberusOrder


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás