Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Idén új albummal jelentkezik a dél-amerikai gitárovirtuóz Kiko Shred és bandája - itt az új dal, az 'Alchemy’s Fire'!


2019-07-10

Kiko Shred világraszóló lemezszerződést kötött az RFL Records-szal. Idén a gitáros bandája egy új "neo-klasszikus és dallamos" remekművet tesz le az asztalra, 'Royal Art' címen.

Kiko Shred 1993-ben vett először gitárt a kezébe; azóta pedig ő lett Dél-Amerika egyik legnépszerűbb gitárvirtuóza. Mindeddig két szólólemeze jelent meg; a 2016-os 'Riding the Storm' és a 2017-es 'The Stride'. Nem mellesleg 2015-ben és 2019-ben Kiko volt a gitáros az egykori Judas Priest frontember Tim “Ripper” Owens latin-amerikai turné-bandájában. Miután a 'The Stride' megjelent, Kiko neve nemzetközi szinten is ismertté vált. A gitáros lebonyolította el mexikói szóló-turnéját, és ugyanitt lépett fel a legendás énekes, Michael Vescera (ex-Yngwie Malmsteen / Loudness / Dr. Sin) társaságában is, valamint adott egy kisebb gitárkurzus-turnét. Ez utóbbi körút során meghívta őt a Mexikói Elnökség, hogy kitüntessék, amiért "hően képviseli az ország kulturális értékeit".

Kiko 2018-ban látott neki következő szólólemeze munkálatainak. Harmadik lemezét - amit 'Royal Art' címmel látott el - Andria Busic producerrel készítette el; méghozzá néhány veterán vendégzenész társaságában: segítségére volt például Mario Pastore énekes, valamint Will Costa basszusgitáros és Lucas Tagliari Miranda dobos [akik a fenti képen láthatók]. Costa és Tagliari egyébként régóta dolgoznak együtt Kiko-val; lévén ők is tagjai voltak a Ripper Owens-szel, Vescerával, valamint az André Matos-szal, a Doogie White-tal és a Blaze Bayley-vel közös turné bandájának.

2019. szeptember 20-án jelenik meg a 'Royal Art' album (az RFL Records jóvoltából), és lezajlik egy nagyszabású turné is, ami a chilei Metal Oasis fesztiválon veszi kezdetét.

A lemez első dal-premiere, az 'Alchemy's Fire' alább elérhető. Ennek kapcsán Kiko elmondta: "Az 'Alchemy's Fire' egy meglehetősen dallamos szám, benne néhány erős riffel. Nekem ez az egyik kedvenc nótám erről az albumról. A dalszövegek jelentősége igencsak komoly, én pedig nagyon boldog vagyok, hogy végre hallhatja a világ ezt a kompozíciót!".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás