Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

RAGNELL - itt a mexikói death-black banda új dala, a 'Divine Eradication'!


2019-06-25

A Ragnell zenekar új albuma 'Rebirth in Darkness' címmel jelenik meg június 29-én, az orosz Satanath Records és More Hate Productions, valamint az ír The End Of Time Records jóvoltából.

A mexikói Toluca városából származó Ragnell együttes 2011-ben alakult. A bandára zenei tekintetben a Watain és a Belphegor volt a legnagyobb hatással. Debütáló mini-albumuk, a 'Black Requiem' 2013-ban jelent meg, a Satanath jóvoltából; míg az első teljes értékű albumot ('Consumed by the Eternal Darkness') szintén ez a kiadó gondozta. A 2014-es nagylemezzel alapozta meg a csapat "sötét és könyörtelen atmoszférákkal, erős blastbeatekkel, mélyről jövő hörgésekkel és pokoli kalandokkal tarkított" hangzását.

5 év elteltével a Ragnell visszatér második, 'Rebirth in Darkness' című nagylemezével. A Belphegor, a Watain, a Setherial, a Gorgoroth, a Behemoth és a Dimmu Borgir rajongóinak ajánlott albumon "a Pokol szentségtelen himnuszai kecsegtetik a sötétség befogadására" a hallgatókat. A lemezborító Mary Kankava műve.

A tracklista:
01. Ablaze In The Altar (Of Sacrifice)
02. Bath In The Blood Of The Priest
03. Broken To Faith
04. Dethrone
05. Divine Eradication
06. Infernal Torment
07. Aeterna Victoria
08. Path Of Darkness [bónusz track]
09. Holy Center Of Worship,"To Burn" [bónusz track]

A kiadványt itt lehet előrendelni (egyes változatokra felkerült bónuszként a 'Black Requiem' EP két száma is). Íme az első 3 ízelítő, a 'Dethrone', a 'Broken To Faith' és a 'Divine Eradication' című számok premiere:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás