Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

MOURNER - hallgasd meg az orosz doom / death metal banda első dalait!


2019-06-26

A Mourner zenekar június 30-án adja ki debütáló, 'Apogee of Nihility' című albumát, a Satanath Records, a More Hate Productions és a The End Of Time Records jóvoltából.

A Mourner Rosztovban alakult, a Ragor nevezetű black metal banda hamvaiból, 2018-ban. A doom / death metal zenében utazó Mourner alapítója Gor (ex-Ragor) és Saw, akik később maguk mellé vettek egy harmadik tagot, a gitáros / hangmérnök A.D.-t (ex-Ragor). A trió végül egy évnyi kemény munka gyümölcseként tette le az asztalra bemutatkozó, 'Apogee of Nihility' című albumát, ami 7, "kétségbeesett atmoszférájú dalból" áll, 45 percben.

A tracklista:
01. The Scorched Sun
02. Do Not Get Through
03. Slaves Of Fate
04. Apogee Of Nihility
05. The Broken Life
06. Cobweb Of Captivity
07. Epilogue

Az 'Apogee of Nihility' előrendelhető digitálisan, valamint 500 példányszámra limitált CD-n (8 oldalas szövegkönyvvel kiegészítve). Ízelítőképpen alább elérhető a 'The Broken Life', a 'Cobweb Of Captivity', valamint a 'The Scorched Sun' című szám:

Bővebb infók a Mourner zenekarról a Facebookon olvashatók.


MOURNER - hallgasd meg az orosz doom / death metal banda első dalait!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás