Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

STEEL MOUNTAIN CROSSING - új bandában tűnt fel az egykori Quiet Riot énekes Mark Huff


2019-06-05

A Quiet Riot egykori énekese, Mark Huff Steel Mountain Crossing néven alapított új bandát, a Tiger Claws gitáros Dennis D, valamint David Leighton basszer és Grant Dubois dobos közreműködésében.

Kedves metal-testvéreink, itt Mark Huff és Dennis D beszél! Élünk és virulunk - egyúttal szeretnénk köszönetet mondani nektek, és tudatni veletek, hogy egy projekt jött létre, Steel Mountain Crossing néven".

"Dennis egy fantasztikus gitáros. Kétségkívül ő New York City legjobb titkos stúdió / session-fegyvere. Gitárosként és hangmérnökként szinte mindenkivel együtt dolgozott már, aki a Notorious Big / Lil Kim / P Diddy - Mayhem vonal mentén szerepel. Egy rendkívül sokszínű, különleges zenészről van szó, aki tökéletesen kiegészíti a Grant Dubois dobos és David Leighton basszer alkotta ritmus-szekciót - akik pedig nem mellesleg a legjobb stúdió-zenészek Seattle-szerte".

"Épp a napokban fejeztük be első albumunk munkálatait. A 2019 novemberében megjelenő lemez - stílusát tekintve - némileg más irányzatot képviseli, mint a Quiet Riot; tehát a mi zenénknek semmi köze a '80-as évek hair-metal műfajához. Dalaink ennél jóval keményebbek; de ettől függetlenül vannak lassabb, balladaszerű nótáink és ütős rock-himnuszaink is...".

"Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatott minket a múltban, és támogat minket a jövőben is. Mindez rengeteget jelent nekünk. Imádunk titeket, és alig várjuk már, hogy útnak induljunk, és újra láthassunk benneteket. Köszönünk mindent! Béke, és legyetek jók!”.

Hamarosan jönnek a friss hírek a Steel Mountain Crossing kapcsán...

Mark Huff 2010 és 2012 között volt a Quiet Riot énekese. Huff-ot a zenekar vezére, Frankie Banali válogatta be (az 5150 nevezetű Van Halen tribute-bandából). A Quiet Riot ezen felállására áldását adta az eredeti énekes, a néhai Kevin DuBrow családja is. Huff és a Quiet Riot 2011 júliusában Németországban turnézott, a Slayer és az Accept előzenekaraként. 2012. január 12-én - miközben Huff éppen agy-műtétre várt - a Quiet Riot kiadott egy közleményt, miszerint megváltak az énekestől... Huff - aki online szerzett tudomást kirúgásáról - helyét végül Keith St. John (ex-Montrose) vette át; de ez a formáció sem volt hosszú életű, ugyanis azév márciusában St. John helyére is új énekes került, Scott Vokoun személyében.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás