Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

VICTIMS OF CONTAGION - hamarosan megjelenik a pittsburghi tech-death banda második albuma


2019-06-07

A 'Lamentations of the Flesh Bound' című albumot június 13-án adja ki az orosz Satanath Records és a német Rebirth The Metal Productions.

A Victims Of Contagion egy Pittsburgh-ből származó technikás death metal banda, amit 2005-ben alapítottak. Zenei tekintetben a csapat a tagok ízlését ötvözi; vagyis dalaikban "az old-school durvulást vegyítik modern technikai virtuozitással".

A Victims Of Contagion 2014-ben adta ki debütáló, 'Parasitic Unborn' című EP-jét, ami meglehetősen nagy sikereket aratott a rajongók és a kritkusok körében egyaránt. Az ötszámos mini-album egyik számában nem más vendégszerepelt, mint a legendás Death egykori tagja, Bobby Koelble ('Symbolic' album). A 'Parasitic Unborn' azonban csak a kezdet volt a Victims Of Contagion számára; 2019-re ugyanis megszületett a banda második albuma, a 'Lamentations of the Flesh Bound'.

A 'Lamentations of the Flesh Bound' egy 38 percnyi, "könyörtelen, egyben technikás beütésekkel erősen felszerelt, sötét és durva anyag", aminek csúcspontja egy "12 perces, disszonáns, old-school death metal-eposz".

A tracklista:
01. The Promethean Flame
02. Of Species Departed
03. The Human Severance
04. Corporeal Punishment
05. Sisyphus (The Virtue Of Suicide)
06. Autophagous Horizons

A Death, az Obscura, a Suffocation, a Decrepit Birth, a Necrophagist, a The Faceless, a Pestilence, a Gorguts és az Arsis rajongóinak erősen ajánlott 'Lamentations of the Flesh Bound' album alább látható borítóját Bahrull Marta (Abomination Imagery) tervezte. Vendég-szólistaként Michael Keene (The Faceless) szerepel az 'Of Species Departed' dalban; Phil Tougas (First Fragment, Equipoise, Chthe'ilist, Serocs, Funebrarum) pedig a 'Corporeal Punishment' című számban.

Az album előrendelhető 500 példányszámra limitált CD-n, valamint digitális formában. Lentebb ízelítőképpen meghallgatható a 'The Promethean Flame' és az 'Of Species Departed' című tétel:

A bandáról bővebb infókat a Facebookon lehet találni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás