Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CEMICAN - bejelentette harmadik albumát a mexikói "azték-metal" banda


2019-06-11

A mexikói Cemican zenekar tradícionális latin hangszereken játszik modern metalzenét.

A Cemican harmadik albuma (ami egyben az első lesz az amerikai M-Theory Audio kiadó szárnyai alatt) 'In Ohtli Teoyohtica In Miquiztli' (“A holtak rejtélyes ösvénye”) címmel jelenik meg 2019. augusztus 23-án, az alább látható borítóval, amit Jesús Lhysta (Rotted Artist / Extreme Metal Artworks) tervezett.

A Cemican június végén teszi közzé az új lemez első nyilvános dalát - ezzel egyidőben pedig fellépnek a francia Hellfest-en. A banda teátrális koncertjeit arcfestékekkel és azték legedák által inspirált ruházattal, valamint táncosokkal és "őskori latin hangszerekkel" teszik még különlegesebbé.

Mindezt megelőzően a Cemican két albumot adott ki független gondozásban, és olyan neves metalbandák előzenekaraként lépett fel Mexikóban, mint az Eluveitie, a Korpiklaani, az Ensiferum, vagy az Amon Amarth. A Cemican számára a 2018-as év hozta meg az áttörést; lévén ekkor jelent meg 'Guerreros de Cemican' című single-daluk / videoklipjük, aminek sikerei egész Észak-Amerikát és Európát bejárták. Meghívták őket többek közt a párizsi Download fesztiválra, a német Wacken Open Air-re, valamint a Hell & Heaven Fest-re és a Force Fest-re is, ami a patinás Revolver magazin szerint “Mexikó premier szabadtéri fesztiválja”.

Hamarosan jönnek a friss hírek és a további részletek az 'In Ohtli Teoyohtica In Miquiztli' album kapcsán...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás