Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

THE SIGN - egykori HammerFall és Firewind tagok egyesültek az új bandában


2019-06-11

Az 1997 és 2007 között a HammerFall basszusgitárosaként híressé vált Magnus Rosén és a Firewind-et a 2000-es évek elején népszerűvé tevő Chitral 'Chity' Somapala egyesítette erejét.

A The Sign egy multinacionális rockbanda, amit a svéd basszer-virtuóz Magnus Rosén (ex-Hammerfall, Billionaires Boys Club, Tony Martin, stb.) hozott össze. Rosén mellett egy Sri Lanka-i születésű, veterán énekes, Chitral ‘Chity’ Somapala (Red Circuit, ex-Avalon, ex-Firewind), valamint a basszusgitáros honfitársa, Jörgen Alnevall tehetséges session-gitáros alkotja az új csapat felállását.

A The Sign hangzását a '70-es évekbeli "classic rock" zenére alapozza (pl. Bad Company, Deep Purple, Uriah Heep), de a '80-as évekbeli hard rock / metal-hangzás (Scorpions, Dio, Whitesnake) is fontos szerepet kap dalaikban. Chity és Magnus emellett természetesen saját, védjegyes stílusát is beleviszi a The Sign műveibe.

A banda bemutatkozó singe-dala 'The Land Gone Dark' címmel fog megjelenni a közeljövőben. Ezzel egyidőben jelentik be a debütáló albumot is.

A The Sign első élő performansza augusztus 31-én fog megvalósulni, a Sri Lanka-i Rock Meets Reggae fesztiválon.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás