Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ANTICOSM - harmadik nagylemezük jelent meg a New Jersey-beli "black thrash 'n' rollereknek"


2019-08-16

A New Jersey-beli Anticosm együttes 'The Call of the Void' címmel látta el harmadik stúdióalbumát, ami egy vérbeli "black thrash 'n' roll-mestermű".

A 'The Call of the Void' album kilenc dalból áll, melyet "dühös thrash / trad-metal és melodic black metal" stílus keveréke jellemez. "Ez a lemez zeneileg épp annyira könyörtelen, mint amennyire fülbemászó. Egy vérszomjas szörnyeteggel állunk szemben, ami az árnyékból tör elő éles karmaival, és veti magát neki egyenesen a hallgató torkának".

Az Anticosm augusztus 16-án adta ki a 'The Call of the Void' albumot; méghozzá saját kiadója, a Hell Kill Destroy Records jóvoltából. A rendelési infók itt találhatók meg.

A tracklista:
01. Viral
02. Someone Must Suffer
03. Scorched Earth
04. Call Of The Void
05. Fall Asleep
06. Somewhere Between Life And Death
07. Behold The Venom Crystals
08. The Only Truth
09. Never Enough 

A 'The Call of the Void' albumon az Anticosm alapító tagjai - Kirill Kovalevsky (ének), Mark Siedlecki II (szóló- és ritmusgitár) és Beheader (dobok) - mellett Tom Wilson basszusgitáros és Keith Romanski másod-gitáros zenél.

Íme az album első három ízelítője, a 'Scorched Earth' és a 'Somewhere Between Life And Death' című szám audiója, valamint a címadó dal hivatalos videoklipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás