Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WORMED - új playthrough-videó a 'Metaportal' EP-ről: 'Bionic Relic'


2021-01-02

A spanyol tech-death mesterek 2019 nyarán adták ki legutóbbi, 'Metaportal' című mini-lemezüket, a Season Of Mist jóvoltából. Erről jelent most meg egy dal playthrough-klipje.

A Phlegeton (ének) Migueloud (gitár), Guillemoth (basszusgitár) és V-Kazar (dobok) alkotta Wormed zenekar digitálisan és digipak CD-n adta ki aktuális mini-albumát. A rendelési infók itt érhetők el.

A 'Metaportal' című EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Remote Void
02. Cryptoubiquity
03. Bionic Relic
04. E-Xystem://CE

2021 elején megosztották a 'Bionic Relic' című szám hivatalos playthrough-videóját, amit így kommentáltak: "Habár nem vagyunk nagy rajongói a playthrough-videóknka, a világ gyorsan változik, és immáron egy éve (!!!) nem zenéltünk együtt sehol, semmilyen formában; ezért úgy gondoltuk, örülnétek a 'Metaportal' 'Bionic Relic' című számának ilyen módon előadott változatának, a teljes banda részvételével. Ezt a kisfilmet más-más bolygókon rögzítettük. Egymástól ugyanis fényévekkel távol élünk, és rendkívül nehéz összehoznunk a találkát bármilyen felvétel erejéig is. Élvezzétek tehát ezt a videót velünk együtt!".

Alább elérhető a 'Remote Void' című szám audiója és a 'Cryptoubiquity' szöveges klipje:


WORMED - új playthrough-videó a 'Metaportal' EP-ről: 'Bionic Relic'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás