Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ILLYRIAN - itt a kanadai death / thrash banda új dala, az 'Amanar Rising'!


2019-06-26

A korábban Hellborn Death Engines-ként ismert kanadai thrash banda július 26-án adja ki második, 'The Entity, Unknown' című nagylemezét.

Az Illyrian bemutatkozó albuma - amit "technikás thrash-riffek, éles gitárszólók, prog-központú ritmusok és tripla-vokál attak" jellemez -, a tíz-számos 'Round 2: Fight!' 2016 októberében került a boltokba (erről bővebben itt írtunk). Habár azóta trióvá fogyatkozott a csapat, hangzás és kompozíciók tekintetében mit sem változott a felállás: a banda második, 'The Entity, Unknown' című albumán a death, a thrash, valamint a technikás és a dallamos metal-műfajok és -témák járnak a csúcsra!

A banda közleménye így szól az új album kapcsán: "Ez a lemez javarészt minket jellemez, mi pedig nem is lehetnénk elégedettebbek a végeredménnyel. Kemény időket éltünk át, és a felállásunk is megváltozott, de a mi utunkba semmi nem állhat! Sikerült túllépnünk a nehézségeken, újjáélednünk; és most végre a világra szabadíthatjuk azt, amit oly kemény munkával alkottunk meg. Reméljük, a rajongók is legalább annyira várják a megjelenést, mint mi magunk!”.

A tracklista:
01. Void
02. Amanar Rising
03. Grant Us Eyes
04. Levottomous
05. Recipe For Disaster
06. Gwynbleidd
07. Xanthous
08. The Entity Unknown

Az első nyilvános dal, az 'Amanar Rising' lentebb meghallgatható:

A banda első, 'Round 2: Fight!' című lemezét végighallgatni és megrendelni az alábbi lejátszó révén lehet:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás