Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ILLYRIAN - végighallgatható a kanadai death / thrash banda új albuma, a 'The Entity, Unknown'


2019-07-26

A korábban Hellborn Death Engines-ként ismert kanadai thrash banda július 26-án adja ki második, 'The Entity, Unknown' című nagylemezét.

Az Illyrian bemutatkozó albuma - amit "technikás thrash-riffek, éles gitárszólók, prog-központú ritmusok és tripla-vokál attak" jellemez -, a tíz-számos 'Round 2: Fight!' 2016 októberében került a boltokba (erről bővebben itt írtunk). Habár azóta trióvá fogyatkozott a csapat, hangzás és kompozíciók tekintetében mit sem változott a felállás: a banda második, 'The Entity, Unknown' című albumán a death, a thrash, valamint a technikás és a dallamos metal-műfajok és -témák járnak a csúcsra!

A banda közleménye így szól az új album kapcsán: "Ez a lemez javarészt minket jellemez, mi pedig nem is lehetnénk elégedettebbek a végeredménnyel. Kemény időket éltünk át, és a felállásunk is megváltozott, de a mi utunkba semmi nem állhat! Sikerült túllépnünk a nehézségeken, újjáélednünk; és most végre a világra szabadíthatjuk azt, amit oly kemény munkával alkottunk meg. Reméljük, a rajongók is legalább annyira várják a megjelenést, mint mi magunk!”.

A tracklista:
01. Void
02. Amanar Rising
03. Grant Us Eyes
04. Levottomous
05. Recipe For Disaster
06. Gwynbleidd
07. Xanthous
08. The Entity Unknown

A teljes album lentebb meghallgatható:

A banda első, 'Round 2: Fight!' című lemezét végighallgatni és megrendelni az alábbi lejátszó révén lehet:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás