Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

MONARQUE - 6 év után új albummal tért vissza a kanadai black metal banda; végighallgatható a 'Jusqu’à la Mort'


2019-06-26

A Monarque június 24-én adta ki új EP-jét, ami a 'Jusqu’à la Mort' címet viseli. A lemezt a Sepulchral Productions gondozza.

A Monarque 2003 óta az egyik legmeghatározóbb bandája a québeci black metal-színtérnek. Zord és egyben dallamos zenéjük révén ők váltak az úgynevezett "Quebec black metal-hangzás" pionírjává. Most, egy közel egy évtizedes szünetet követően a Monarque egy új mini-lemezzel tért vissza!

A banda új, 'Jusqu’à la Mort' című, háromszámos EP-je 2019. június 24-én látott napvilágot, a Sepulchral Productions kiadó jóvoltából. A lemezt itt lehet megrendelni, alább pedig teljes egészében végighallgatni:

A Monarque a bandavezérről kapta a nevét. Monarque korábban olyan (szintén jól ismert underground black metal) bandákban fordult meg, mint a Sacrenoir, a Sanctuaire, a Forteresse, a Déliquescence, a Carrion Wraith, a Pestroyer, a Sui Caedere, a Blackwind és az Ephemer. Monarque néven mindeddig három nagylemez, több EP, válogatás és split-album jelent meg.

A Monarque zenekart a Facebookon lehet figyelemmel követni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás