Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Augusztusban jelenik meg az első FAWN LIMBS album - itt a 'Pines' című dal!


2019-06-25

A nemzetközi felállású grindcore / noise banda két dalt is közzétett augusztusban megjelenő debütáló albumáról.

A 'Harm Remissions' album a grindcore, a math-metal és a noise műfajok elegyéből áll. A finn gitáros-énekes / producer Eeli Helin és a Pennsylvania-beli ritmus-szekció (Lee Fisher dobos és Samuel Smith basszusgitáros) alkotta Fawn Limbs ezúttal olyan vokalistákat hívott meg vendégként, mint Andrew Hawkins (Baring Teeth), Champ Morgan (BLK OPS, Derelict Satellite, Kill The Client) és Mitchell Luna (Maruta, Noisear).

A banda debütáló lemezét 2019. augusztus 2-án adják független gondozásban. Bakliten és CD-n 2020 elején jelenik meg az anyag, a Roman Numeral és a Wolves And Vibrancy Records jóvoltából. Az album keverése és egyéb hangmérnöki munkái Jeanne Artemis Strieder társaságában zajlottak, a Magma Art & Sound Stúdióban; míg a vokálokat Miiro Varjus-szal vették fel, a Wavescape Productions Stúdiójában. A lemezborító Eeli Helin műve.

Az alábbi lejátszó révén megrendelhető a lemez, valamint meghallgatható annak két dala:

Alább megtekinthető a 'Pines' dal hivatalos videója is, ami a klasszikus 1933-as Fehér zombi c. film tematikáján alapszik:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/fawnlimbs


Augusztusban jelenik meg az első FAWN LIMBS album - itt a 'Pines' című dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás