Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

SATAN'S EMPIRE - októberben adja ki második albumát a legendás NWOBHM banda


2019-06-25

A Satan's Empire elkészítette a 2018-as 'Rising' album folytatását.

A Satan's Empire a legendás Budgie előzenekaraként vált ismertté, az 1981-es Dundee Fesztiválon. Azóta ez a zenekar is legendás státuszt ért el az NWOBHM-rajongók körében; annak ellenére, hogy a korai években csak egyetlen számot rögzítettek, a 'Lead Weight' válogatás-kazettára (Neat Records, 1981) felkerült 'Soldiers Of War'-t.

A banda a '80-as évek közepétől underground alakulatként létezett, egészen 2015 teléig, amikor is úgy érezték, vissza kell térniük a színre, és elő kell állniuk egy teljes értékű albummal. Miután lezajlott a sikeres reunion-koncert (Brofest, 2016), a csapat befejezte régóta várt, első nagylemeze, a 'Rising' munkálatait. Ez a lemez végül 2018 júniusában jelent meg.

...De már a 'Rising' megjelenését megelőzően belevágtak az újabb nóták megírásába. A csapat aktuális felállása mostanra tehát előállt második, 'Hail the Empire' című stúdióalbumával.

Mint most kiderült, a 'Hail the Empire' 2019 októberében jelenik meg, a banda új kiadója, a Dissonance Productions jóvoltából. Hamarosan jönnek a részletek, friss hírek...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás