Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Ősszel adja ki 'Illuminated' című albumát a VINTERSEA - itt a címadó dal videoklipje!


2019-06-28

Az oregoni Portland-ből származó Vintersea zenekar dallamos és progresszív, black és death metal-elemekkel felvértezett zenében utazik.

A Vintersea az amerikai M-Theory Audio kiadóval kötött szerződést második, 'Illuminated' című albumára, ami 2019 őszén jelenik meg.

A malajziai születésű énekesnő, Avienne vezette Vintersea "kemény, de ugyanakkor érzelmileg erőteljes és egyben technikás zenét" játszik. A felállást a két gitáros, Riley Nix és Jorma Spaziano, valamint Karl Whinnery basszusgitáros és Jeremy Spencer dobos teszi teljessé.

Debütáló albumuk 2017-ben jelent meg, 'The Gravity of Fall' címen - ezt a lemezt Justin Phelps (The Mars Volta, Joe Satriani) producerrel és Evan Sammons (Last Chance To Reason) hangmérnökkel rögzítette a banda.

Az előző lemez vonalát viszi tovább a banda az 'Illuminated' albumon is, aminek keverését Gabe Johnston (Idle Hands), maszterizálását pedig Troy Glessner (Devin Townsend, Intervals) végezte el. Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is lentebb megtekinthető az 'Illuminated' címadó dalának frissen megjelent videoklipje:

A Vintersea az elmúlt 3-4 év alatt olyan előadók társaságában turnézott, mint a Ne Obliviscaris, az Arkona, a The Ocean és a Sirenia. Következő fellépésük 2019. november 2-án lesz esedékes, a portlandi Hawthorne Theatre-ben (ahol színpadra áll a Jinjer, a The Browning és a Sumo Cyco is). Ezt követően elindul a hamarosan bejelentésre kerülő lemezbemutató turné is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás