Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CROSSBONES - új videoklipet osztott meg az albán metalbanda


2019-06-27

Az albán Crossbones együttes 'The Awakening' címmel jelenteti meg következő stúdióalbumát, az Alpha Omega Records jóvoltából.

A Crossbones Albánia egyik legismertebb metalbandája - tulajdonképpen az egyetlen zenekar ebben a műfajban, ami a '90-es évek (konkrétan 1996) óta aktívan működik. Legutóbbi albumuk, a 'WWIII' (ami 2017 januárjában jelent meg) nagy sikereket aratott - ennek köszönhetően pedig három kontinensen - Európa, Amerika, Ausztrália - is turnézhatott a csapat. Ezen turnék során olyan előadókkal állhattak színpadra, mint Ian Paice (a Deep Purple legendás dobosa), vagy a Rotting Christ.

A heavy / poszt-thrash metal zenében utazó Crossbones 2019 őszén adja ki harmadik teljes értékű albumát, ami a 'The Awakening' címet kapta. Az Alpha Omega Records jóvoltából megjelenő nagylemez borítója és dallistája így néz ki:

01. Under My Scars
02. Enlightened Fury
03. Realigning The Truth
04. The Awakening
05. Face Off
06. Facing My Fears
07. Shine
08. Man-Made God

Az új album első nyilvános dala, a 'Realigning The Truth' alább elérhető hivatalos videoklip formájában. Ezt így kommentálta a banda: "Egyfajta "on-the-road" / "behind-the-scenes" videót igyekeztünk elkészíteni; lévén ez az egész a kalandozásról szól, nem igaz?! Vannak ebben a videóban próba-felvételek, backstage-pillanatok és koncertfelvételek, melyeket a Balkan Metal Meeting 5 fesztiválon rögzítettünk, a bosznia-hercegovinai Club Palmában, 2019. május 18-án. A videó rendezője Duke volt;az új album keverését és maszterizálását pedig Alex Azzali, az olasz Alpha Omega Records munkatársa végezte el".

Bővebb infók és hírek a bandáról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás