Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

STARGAZER - itt a 'The Sky is the Limit' album friss videoklipje!


2020-09-27

A norvég metalbanda tavaly októberben új albummal jelentkezett. A 'The Sky is the Limit' albumot a dán Mighty Music Records gondozza.

A Tore André Helgemo és William Ernstsen által 2008-ban alapított Stargazer a 2000-es évek derekáról ismert Friend zenekar hamvaiból jött létre. William és Tore André 2009-ban alkotta meg a Stargazer-re nevezett együttes első albumát, a trondheimi Nidaros Lydstudio falai között; méghozzá Rune Nordahl producer segítségével. A bemutatkozó album - aminek stúdiós felállását Morty Black Skaget és Steinar Krokstad alkotta - 2010 elején jelent meg, a német Avenue Of Allies Music kiadó jóvoltából.

A banda háza táján ezután közel egy évtizeden keresztül csend honolt; tavaly azonban friss hírek érkeztek: 2019 októberében jelent meg a második Stargazer lemez, ami a 'The Sky is the Limit' címet kapta!

Alább megtekinthető a címadó dal, az 'I'm The One', a 'So Now You're Leaving', a 'Shadow Chaser', a 'Turn Me On Forever' és a 'Sentimental Guy' című számok újonnan megjelent hivatalos videoklipje. Íme a premierek:


STARGAZER - itt a 'The Sky is the Limit' album friss videoklipje!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás