Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

STARGAZER - itt az új album, a 'The Sky is the Limit' friss videoklipje!


2019-08-29

A norvég metalbanda idén új albummal jelentkezik. A 'The Sky is the Limit' albumot a dán Mighty Music Records gondozza majd.

A Tore André Helgemo és William Ernstsen által 2008-ban alapított Stargazer a 2000-es évek derekáról ismert Friend zenekar hamvaiból jött létre. William és Tore André 2009-ban alkotta meg a Stargazer-re nevezett együttes első albumát, a trondheimi Nidaros Lydstudio falai között; méghozzá Rune Nordahl producer segítségével. A bemutatkozó album - aminek stúdiós felállását Morty Black Skaget és Steinar Krokstad alkotta - 2010 elején jelent meg, a német Avenue Of Allies Music kiadó jóvoltából.

A banda háza táján ezután közel egy évtizeden keresztül csend honolt; most azonban friss hírek érkeztek: 2019 őszén jelenik meg a második Stargazer lemez, ami a 'The Sky is the Limit' címet kapta!

Hamarosan megosztják a további részleteket az új album kapcsán... de addig is tekintsük meg a címadó dal és az 'I'm The One' című szám hivatalos videoklipjét! Íme a premierek:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás