Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

EVERFROST – szeptemberben jelenik meg a finn szimfónikus power metal banda második albuma, a 'Winterider'; itt a címadó dal szöveges videója!


2019-08-10

A finn Everfrost együttes új, 'Winterider' című stúdiólemezét a Rockshots Records adja ki szeptember 6-án.

A 'Winterider' egy meglehetősen különleges anyag; lévén a zenekar a japán, manga-stílusú képregények és egy koncepcionális metal-album ötvözetet prezentálja a rajongóknak. Történetét tekintve egyébként a csapat debütáló albuma, a 'Blue Eyed Emotion' folytatására lehet számítani; zenei szempontból pedig fülbemászó dallamok, kemény riffek, gazdag gitár-témák, billentyű-szólók, energetikus dobok, valamint nagyzenekari és elektronikus betétek tömkelege várható! Ez egy "tíz dalból álló, fagyos, téli mese".

Az albumon vendégként jutott szerephez Asim Searah (Wintersun); mégpedig az 'Above The Treeline' dalban. Emellett másik különlegessége a lemeznek, hogy felkerült rá egy pop-dal, a Kesha-féle 'Die Young' feldolgozása is.

Íme a borító és a dallista:

01. Winterider
02. Juhannus In January
03. Chainlace Angel
04. Actraiser
05. Cold Night Remedy
06. Above The Treeline
07. Brandy And Antifreeze
08. Die Young
09. Darkwoods Drain Backwaters
10. A Whisper In A Frozen Tale

Az előrendeléseket itt lehet leadni. Alább elérhető a 'Cold Night Remedy' című szám hivatalos klipje, a címadó dal szöveges videója, valamint a hivatalos album-előzetes:

Az Everfrost felállását Mikael Salo énekes, Markus Laito szólógitáros-vokalista, Benji Connelly billentyűs, Jope 'James' Salminen dobos és Allan C Hasanen basszer alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás