Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ETERNAL STORM - augusztusban megjelenik a spanyol melo-death banda debütáló nagylemeze


2019-06-30

A Transcending Obscurity Records augusztus 23-án adja ki az Eternal Storm első nagylemezét.

A spanyol death metalista Eternal Storm zenekar egy "elegáns riffekkel teli és léleksimogató dallmokkal teli" albumot alkotott meg. Miután megjelent egy kritikailag nagyra méltatott EP-jük és egy split-anyaguk, most előálltak az első nagylemezzel, ami "garantáltan új sztenderdeket állít a hasonló stílusban utazó bandák elé". "A banda mindenre gondosan odafigyelt - a lemezborítótól kezdve a produkciós munkáig -, hogy bőven kielégítse a műfaj rajongóinak igényeit és elvárásait. Zenéjük lélegzetelállító, egyben érzelmekkel teli és súlyos. Az Eternal Storm sikeresen megtalálta az összhangot a death metal zenén belüli dallamok és keménység között".

A banda alap-felállását Mateo Novati dobos, Daniel Maganto gitáros-billentyűs, Kheryon basszusgitáros-énekes és Jaime Torres gitáros-hörgős alkotja; vendégként pedig Javier Fernández (Nexusseis, The Heretic) szintetizátoros, Migueloud Ontivero (Wormed) énekes, Christopher Baque-Wildman (Dejadeath, Asgaroth) vokalista, Manuel Mendoza (Distríto 13, La Banda Del Soplo) szaxofonos, valamint Ben C. Read (In Dread Rsponse, Bridge Burner, ex-Ulcerate), Fredrik Huldtgren (Canopy, Kaos Vortex) és Fiar (Foscor) vokalisták tűnnek fel az albumon, amit Carlos Santos hangmérnök-producerrel rögzítettek a madridi Sadman Stúdió falai között. A maszterizlást a híres Tony Lindgren végezte el, a svéd Fascination Street Stúdióban. A lemezborító Leoncio Harmr műve.

A lenti lejátszó révén meghallgatható három dal a lemezről, valamint különféle formában megrendelhető a kiadvány:

Bővebb infók és hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/eternalstormofficial


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás