Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VISIONS OF ATLANTIS - augusztus 30-án jelenik meg a 'Wanderers' album; itt az új dal!


2019-07-14

A szimfónikus metalzene osztrák mesterei bejelentették, hogy új nagylemezük, a 'Wanderers' a nyár végén jelenik meg, a Napalm Records jóvoltából.

A 'Wanderers' a banda 2018-as, 'The Deep & The Dark' című albumának folytatása; "egy újabb különleges mestermű a Visions Of Atlantis egyébként is sokszínű repertoárjában".

A 'Wanderers' a Visions Of Atlantis hetedik stúdióalbuma. A hallgatók egy "lélegzetelállító kalandnak lehetnek tanúi a szimfónikus metal-univerzumon belül". Az új lemez továbbá egy "zeneileg és dalszövegileg is lebilincselő utazás az önmegismerés és -felfedezés szelídítetlen vizein". Az album egyes dalait Clémentine Delauney és Michele Guaitoli duettjei teszik "az elmúlt 15 év egyik legintenzívebb, legerősebb szimfó-metal anyagává".

A banda rövid közleménye így szól: "Ez a mi szívünk és lelkünk; a Visions Of Atlantis esszenciája".

Az új album borítója és dallistája így néz ki:

01. Release My Symphony
02. Heroes Of The Dawn
03. Nothing Lasts Forever
04. A Journey To Remember
05. A Life Of Our Own
06. To The Universe
07. Into The Light
08. The Silent Scream
09. The Siren & The Sailor
10. Wanderers
11. At The End Of The World
12. Bring The Storm (bónusz track)
13. In And Out of Love (bónusz track)

Az album megjelenik különféle változatban - ezek egyike az Earbook verzió, melyben bónuszként egy 'Memento' című bakelit-kislemez és egy teljes instrumentális album kapott helyet. Erről és a további változatokról itt lehet bővebb infókat találni.

Az első új single-dal, a 'Heroes Of The Dawn' alább elérhető szöveges videó formájában. Lentebb továbbá megtekinthetjük a munkálatokat összefoglaló stúdió-videó sorozat első öt részét.

A 'Wanderers' lemezbemutató turnéja első körben október folyamán fog lezajlani, a német power metal banda, a Freedom Call társaságában (ezt megelőzően több nyári fesztiválon is színpadra áll a banda). Az őszi körút október 13-án a budapesti Dürer Kertbe is elér - erről bővebb infók itt találhatók. A Visions Of Atlantis teljes turné-beosztása itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás