Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

GOATBURNER - szeptember végén adja ki első nagylemezét a finn noise-duó


2019-09-11

A sludge / powerviolence / noise metal zenében utazó finn banda 'Extreme Conditions' címmel látta el bemutatkozó nagylemezét.

Miután megjelent a Goatburner bemutatkozó, 'Time to Burn' című EP-je (digitális formában, 2018 augusztusában), a finn "zajcsináló" banda leigazolt a Time To KIll Records kiadóhoz.

A 2017-ben alakult finn duó - amit Keijo Niinimaa (Rotten Sound, Morbid Evils, Age Of Woe) és Jaakko Forsman (Ratface, Skulmagot) alkot - "atmoszférikus, de ugyanakkor masszív sludge és elmebeteg, tempós thrash zenében" utazik. Mint most kiderült, a Time To Kill Records 2019. szeptember 27-én jelenteti meg a banda első nagylemezét, ami az 'Extreme Conditions' címet kapta.

A csapat debütáló albumának producere maga Niinimaa volt, és ő végezte el a hangmérnöki munkákat és a keverést is, a Chaotic Doom Cave Stúdió falai között. A maszterizálás a híres Jaime Gomez és a londoni Orgone Stúdió nevéhez fűződik; a lemezborító pedig Arif Rot (Rotworks) műve.

Az alábbi lejátszó révén előrendelhető az album, és meghallgatható annak hat dala:

A Goatburner november 12. és 30. között bonyolítja le első hivatalos lemezbemutató turnéját, amiről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás