Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

TOVARISH - hallgasd végig az amerikai experimentális doom-banda új albumát!


2019-07-04

A Rhode Island-i experimentális doom metal banda, a Tovarish július 5-én adja ki új, 'If the War Comes Tomorrow' című albumát, amit az Argonauta Records gondoz.

Az 'If the War Comes Tomorrow' album egy 48 perces "kinematikus rombolás", ami zenei tekintetben a doom metal, a dark ambient és egyéb experimentális műfajok ötvözetét jelenti. A Khanate, a Gnaw Their Tongues és a Locrian rajongóinak ajánlott albumon vendégként szerepel Jamie Myers (Sabbath Assembly), aki az 'In The Language Of Firepower' és a 'The Year Without Summer' című dalokat teszi még különlegesebbé.

Az 'If the War Comes Tomorrow' albumon a Tovarish zenekar tíz éves munkássága, öröksége összegződik. Kétségkívül ez a banda eddigi legkegyetlenebb, egyben legerősebb és leginkább nihilista munkája. Ezen a lemezen rajta van minden, amit a banda által képviselt esztétikáról és politikai témákról tudni kell. "Dimitri Myshkin (ének), Roman Volkov (gitár) és Ivan Reyskalnikov (elektronika) elvtársak megalkották az ultimate Tovarish-albumot, ami garantáltan ínyére válik a régi és az új rajongóknak egyaránt".

Az 'If the War Comes Tomorrow' hangmérnöki munkáit és keverését maga Ivan végezte el, a The Great Swamp Stúdió falai között; míg a maszterizálást Bill Henderson-ra (Azimuth Mastering) bízták. A lemezborítót Stephen Wilson készítette.

Az 'If the War Comes Tomorrow' album előzetese alább megtekinthető; a teljes lemez pedig itt végighallgatható:

Az albumot CD-n és digitálisan is meg lehet rendelni, az Argonauta Records webshop-jában.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás