Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Living Colour énekesével rögzített közös albumot Stevie D gitárvirtuóz - itt az új dal / videoklip!


2019-07-05

Stevie D (azaz Stephen DeAcutis) multi-instrumentalista a legendás Corey Glover (Living Colour) énekessel állt össze a 'Torn from the Pages' albumon.

Stephen DeAcutis, vagyis “Stevie D” gitárosként, hangmérnökként, producerként, zeneszerzőként, multi-instumentalistaként és előadóként vált ismertté az 1980-as évek elején. Karrierje során olyan neves előadókkal turnézott és stúdiózott, mint Andy Wallace (Rage Against The Machine, Nirvana), Kevin Shirley (Led Zeppelin, Aerosmith) és Max Norman (Ozzy Osbourne); neve pedig olyan legendák albumainak köszönet-rovatában olvasható, mint a Vanilla Fudge, Vinny Moore, Pat Travers, Carmine és Vinny Appice, Punky Meadows és Cyndi Lauper.

Stevie D új szólóalbuma 'Torn from the Pages' címmel jelenik meg. Ezen a lemezen nem más énekel, mint a Living Colour frontembere, Corey Glover (Living Colour). Az albumot a dán Mighty Music Records adja ki szeptember 6-án.

DeAcutis így nyilatkozott: “Hosszú időn keresztül készült ez a lemez, de nagyon büszke vagyok a végeredményre. Érzésem szerint ez életem egyik legjobb munkája. Corey elmondhatatlanul fantasztikus munkát végzett a mikrofon mögött - számomra hatalmas áldás, hogy magam mellett tudhattam az ő lelkét és rendkívüli készségeit; ezáltal pedig tökéletes módon prezentálhattam új dalaimat”.

A tracklista:
01. Your Time Has Run Out
02. Wake-Up Call
03. Final Resting Place
04. Strung Out
05. Fay
06. Haunted
07. Now Or Never
08. Outta My Head
09. Soul To Stone
10. Alone Again
11. This Is The Time
12. Final Resting Place (Reprise)
13. Face Plant

Elsőként a 'Final Resting Place' című számot filmesítették meg:

Újabban megjelent a 'Your Time Has Run Out' című szám hivatalos videoklipje is:

Íme a 'Torn from the Pages' album hivatalos előzetese:

Bővebb infók az albumról és a koncertekről: www.tornfromthepages.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás