Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

A Napalm Records igazolta le a svájci AD INFINITUM zenekart - itt az új klipes dal, a 'Marching On Versailles'!


2020-02-01

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy szerződést köthettünk a 2019-es év egyik legtehetségesebb szimfónikus power metal bandájával!" - közölte a kiadó.

Az Ad Infinitum 2018-ban alakult a svájci Montreux-ban, mint Melissa Bonny énekesnő szóló-projektje. Miután Adrian Theßenvitz (gitár), Jonas Asplind (basszusgitár) és Niklas Müller dobos is csatlakozott a felálláshoz, teljessé vált a banda felállása. Az Ad Infinitum nemrég elkészült első nagylemezével, amit 2020. április 3-án ad ki a Napalm Records.

A banda korábbi közleménye így szól: "Ahogy haladunk az album munkálatainak vége felé, egyre izgatottabbak vagyunk annak tudatában, hogy jó kezekben van a hanganyag. Nem is kívánhatnánk ennél jobb kollaborációt, mint a Napalm Records szerződése! A hab a tortán pedig az, hogy az album promócióját egy európai turnéval kezdjük meg, három tehetséges zenekar társaságában. Maradjatok türelemmel! Adrian, Niklas, Jonas & Melissa".

Melissa Bonny-t egyébként a "trance-metalista" Rage Of Light zenekarból, valamint a Warkings projektből ismerhetik a rajongók. Az Ad Infinitum együttest azzal a céllal hozta létre, hogy "a szépség és a mágia elegyét ötvözze szimfónikus dallamokkal és súlyos metal-riffekkel".

Az Ad Infinitum debütáló albuma, a 'Chapter I: Monarchy' "garantáltan elbűvöli majd a világot, a maga sajátos, epikus és erőteljes szimfó-metal zenéjével. Melissa Bonny sokoldalú énekhangja koronázza meg az olyan ütős, hidegrázós himnuszokat, mint a 'Demons', valamint az olyan dallamosabb tételeket, balladákat, mint például a 'Fire And Ice'.

A tracklista:
01. Infected Monarchy
02. Marching On Versailles
03. Maleficient
04. See You In Hell
05. I Am The Storm
06. Fire And Ice
07. Live Before You Die
08. Revenge
09. Demons
10. Tell Me Why
11. See you In Hell (akusztikus)
12. Tell Me Why (akusztikus)
13. Marching On Versailles (instrumentális)
14. See You In Hell (instrumentális)
15. This Is Halloween (Danny Elfman feldolgozás)

Az első hivatalos single-dal, a 'Marching On Versailles' videoklipje lentebb megtekinthető, ízelítőképpen az előrendeléshez. Ennek kapcsán a következőket közölte a banda: "Több hónapon keresztül dolgoztunk a háttérben, az árnyékok mögött, de most végre nagy örömmel és megnyugvással tehetjük közzé debütáló albumunk, a 'Chapter I: Monarchy' első hivatalos ízelítőjét. Reméljük, tetszeni fog, amit láttok és hallotok. Az orvosok tanácsa szerint hangosan és gyors egymás utánban kell hallgatni ezt a számot!".

2019 Halloween-jának napján a banda bemutatta Danny Elfman 'This Is Halloween' című klasszikusának feldolgozását, és annak hivatalos videoklipjét. Ez a dal eredetileg Tim Burton klasszikus film-mesterműve, a The Nightmare Before Christmas egyik betétzenéje volt.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás