Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Napalm Records igazolta le a svájci AD INFINITUM zenekart


2019-07-10

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy szerződést köthettünk a 2019-es év egyik legtehetségesebb szimfónikus power metal bandájával!" - közölte a kiadó.

Az Ad Infinitum 2018-ban alakult a svájci Montreux-ban, mint Melissa Bonny énekesnő szóló-projektje. Miután Adrian Theßenvitz (gitár), Jonas Asplind (basszusgitár) és Niklas Müller dobos is csatlakozott a felálláshoz, teljessé vált a banda felállása. Az Ad Infinitum jelenleg is első nagylemezén dolgozik, amit várhatóan 2020 elején ad ki a Napalm Records.

A banda közleménye így szól: "Ahogy haladunk az album munkálatainak vége felé, egyre izgatottabbak vagyunk annak tudatában, hogy jó kezekben van a hanganyag. Nem is kívánhatnánk ennél jobb kollaborációt, mint a Napalm Records szerződése! A hab a tortán pedig az, hogy az album promócióját egy európai turnéval kezdjük meg, három tehetséges zenekar társaságában. Maradjatok türelemmel! Adrian, Niklas, Jonas & Melissa".

Melissa Bonny-t egyébként a "trance-metalista" Rage Of Light zenekarból, valamint a Warkings projektből ismerhetik a rajongók. Az Ad Infinitum együttest azzal a céllal hozta létre, hogy "a szépség és a mágia elegyét ötvözze szimfónikus dallamokkal és súlyos metal-riffekkel".

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás