Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

WHISPERS IN THE MAZE - itt a kanadai prog-metal banda új dala, a 'Rewoven'!


2019-07-10

A Whispers In The Maze első, négyszámos EP-je 'Threads Unbind' címmel jelenik meg, 2019. július 25-én.

A kanadai székhelyű Whispers In The Maze együttes “határok nélküli metalbandaként" határozza meg önmagát, ami egy kétértelmű kifejezés; lévén a banda tagjai a világ más-más tájairól származnak, zenei tekintetben pedig meglehetősen sokszínű, változatos, kötöttségek nélküli stílusban alkotnak.

A Whispers In The Maze mostanra készült el debütáló EP-jével, ami a 'Threads Unbind' címet kapta. A bemutatkozó, négyszámos lemez július 25-én jelenik meg digitálisan, augusztus elsején pedig CD-n.

A banda stúdió-felállását Mike Berrigan dobos, Ben Bertrand basszusgitáros, Emine Topcu és Vitto Ortori gitárosok, valamint Marc Alain Bonenfant énekes alkotja (ez utóbbi hivatalosan nem tagja a turné-felállásnak; lévén a koncerteken háttér-vokalisták segítenek be). A debüt-albumot Mike Bond hangmérnök társaságában rögzítették, a Wolf Lake Stúdió falai között. A lemezborító a Mustapha Design Dz műve.

Az EP első ízelítője, a 'Rewoven' című szám alább elérhető szöveges videó formájában:

Bővebb infók a bandáról és az albumról: www.facebook.com/WhispersInTheMaze


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás