Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

3 felvonásos, exkluzív koncertet rendez az újjáalakult ANACRUSIS - bejelentették az újrakiadásokat


2019-09-12

A legendás St. Louis-i prog-metal banda 2019-ban, hat év után újjáalakul, és ismét színpadra áll egy nagyszabású koncert erejéig.

Az Anacrusis szülővárosában, a St. Louis-beli Delmar Hall-ban ad exkluzív koncertet 2019. december 7-én, annak apropójából, hogy a Metal Blade Records újra kiadja a banda klasszikus lemezeit.

"Ez az "Evening With Anacrusis" nevezetű esemény egy három részből álló performansz, melyen színpadra lép a banda ÖSSZES eredeti tagja, az 1986-1993-as érából. Gyertek el, és hallgassátok örömmel az Anacrusis zenéjét, amit MINDHÁROM eredeti stúdió-felállás visz a színpadra!" - közölte a banda.

Az első felvonásban a banda 1986-1990-es felállása - azaz Kevin Heidbreder, Kenn Nardi, John Emery és Michael Owen - áll színpadra. Első körben tehát a 'Suffering Hour' és a 'Reason' albumok egyes dalai hangzanak majd el.

A második felvonást a 'Manic Impressions' album felállása játssza, kiegészülve Chad E. Smith dobossal.

A harmadik felvonásban az utolsó Anacrusis album, a 'Screams and Whispers' fog elhangzani. Itt már Paul Miles ül a dobfelszerelés mögött.

Bővebb infók az exkluzív buliról és a jegyekről itt olvashatók.

Az 1986-ban alakult Anacrusis-t az első bandaként tartják számon, mely a thrash metal és a progresszív metal zenét ötvözte dalaiban. 'Manic Impressions' (1991) és 'Screams and Whispers' (1993) című albumaikat a műfaj legnagyobb klasszikusaiként emlegetik.

A csapat először 1993-ban oszlott fel, de 16 évvel később, 2009-ben újjáalakultak, egy évvel később pedig kiadtak egy "új" albumot, 'Hindsight: Suffering Hour & Reason Revisited' címen. Ez a két CD-s szett magában foglalta a banda első két lemezének ('Suffering Hour' és 'Reason'), valamint klassikus demójának ('Apocalypse') teljes egészében újrarögzített változatát (Nardi, Heidbreder, Emery és Owen előadásában).

Néhány koncertet követően a banda 2013-ban újra feloszlott, és a rajongóknak újabb hat évet kellett várniuk, mire a Metal Blade Records bejelentette: újjáalakult az Anacrusis, és hamarosan megjelennek újrakiadásban a banda klasszikus albumai!

 

A Metal Blade Records szeptember 27-én adja ki újra a 'Suffering Hour' és a 'Reason' albumokat, november 14-én pedig a 'Manic Impressions' és a 'Screams and Whispers' nagylemezeket; méghozzá digipak CD-n (bónusz dalokkal kiegészítve) és limitált bakeliten. Az előrendelésekeről bővebb infókat itt lehet találni.


3 felvonásos, exkluzív koncertet rendez az újjáalakult ANACRUSIS - bejelentették az újrakiadásokat
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás