Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

10 év után jön az új PUDDLE OF MUDD album - itt az 'Uh Oh' dal videoklipje!


2019-08-16

A hivatalosan '92 óta létező post-grunge banda, négy sikeres nagylemez után, idén szeptemberben az ötödiket is kiadja.

A Puddle Of Mudd visszatérő nagylemeze 'Welcome to Galvania' címmel jelenik meg, 2019. szeptember 13-án, a Pavement Entertainment kiadó jóvoltából, mint a 2009-es '4: Songs in the Key of Love and Hate' album folytatása.

Hosszú időn át készült ez az album, de most végre örömmel szabadíthatjuk a rajongóinkra!” - nyilatkozta a Puddle Of Mudd frontembere, Wes Scantlin. “Reméljük, ezek az új dalok épp annyira lesznek inspiráló hatásúak számotokra is, mint nekünk, a szerzőknek. Arra törekedtem, hogy bemásszak az emberek bőre ála, és zeneileg segítsem az életüket”.

A 'Welcome to Galvania' előrendelési infói itt érhetők el. Íme a borító és a dallista:

01. You Don't Know
02. Uh Oh
03. Go to Hell
04. Diseased Almost
05. My Kind of Crazy
06. Time of Our Lives
07. Sunshine
08. Just Tell Me
09. Kiss It All Goodbye
10. Slide Away
11. Uh Oh (Come Clean Version)

Az életben néha összefutsz olyan emberekkel, akik csak tönkre akarnak tenni és le akarnak húzni. Nos, részemről ezek a napok véget értek. Ezúttal egy olyan csapattal vettem körül magam, ami minden eddiginél nagyobb erőt és kitartást adott nekem. Hisznek bennem, és én is hiszek bennük. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akik részt vettek ebben a kemény munkában; egyúttal pedig megköszönöm a rajongóknak a türelmet. Ez még csak a kezdet! Van még bennem jócskán rock 'n' roll!” - mondta a botrányairól híres, függőségéről ismert Scantlin.

Az album első single-dala, az 'Uh Oh' itt meghallgatható és megtekinthető hivatalos videoklipen:

A Puddle Of Mudd lemezbemutató turnéja 2019 nyarától egészen 2010 elejéig tart. A teljes beosztás, valamint egyéb infók és hírek a zenekar Facebook-oldalán található meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás