Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új videoklipet osztott meg a kanadai ECLIPSER zenekar: itt a 'Cruel Is The Light To Thee'!


2020-01-29

Az Ottawa-beli, black metal zenében utazó Eclipser bemutatkozó albuma a Noise Salvation Records jóvoltából szabadult a világra.

Az albumot a Fuck The Facts-ből ismert Topon Das Apartment 2 nevezetű stúdiójában vették fel, Scott Burniston hangmérnök segítségével. A 'Pathos' lemezen az Eclipser egy "érzelmileg felkavaró, változatos és különleges atmoszférákkal felszerelt hangképet fest a hallgatók elé; mégpedig feszültséget generáló riffek, blastbeat-ek és multi-dimenzionális halálhörgések révén". Koncepció tekintetében pedig a 'Pathos' "kiüresedett filozófiákkal, ezoterikus teológiával és provokatív vallási témákkal" foglalkozik.

A 'Pathos' a Noise Salvation Records jóvoltából jelent meg (ami szintén Topon Das tulajdona), 2019. szeptember 6-án, CD-n és digitális változatban. A rendelési infók itt találhatók meg.

A tracklista:
01. On Mournful Waves Of Eternal Dusk
02. Coagulation
03. The Key Of Grievous Calamity
04. Dismal Luminaries
05. Cruel Is The Light To Thee
06. Sorrow Spirals
07. Pathos

A 'Sorrow Spirals' című szám itt meghallgatható; lentebb pedig megtekinthető a 'Coagulation' és a 'Cruel Is The Light To Thee' című szám hivatalos videoklipje:

Bővebb infók a bandáról és az albumról a Facebookon olvashatók.


Új videoklipet osztott meg a kanadai ECLIPSER zenekar: itt a 'Cruel Is The Light To Thee'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás