Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új felállást mutatott be az újjáalakult MASSACRE zenekar - 6 év után készül az új album


2019-12-17

A legendás floridai death metal banda idén visszatért a színpadra; méghozzá egy új felállásával.

A Massacre zenekar 2019 nyarán a kultikus 'From Beyond' album felállásának "háromnegyedével"; vagyis Rick Rozz gitárossal, Michael Borders basszusgitárossal, Ed Webb (ex-Diabolic) énekessel, valamint Mike Mazzonetto dobossal tért vissza. Ez a formáció adta ki a 2014-es 'Back From Beyond' albumot, amiről bővebben itt írtunk.

A csapat néhány hete szerződést kötött a brit United Talent Agency koncertszervező céggel, amit a híres Ben Ward irányít.

2019 decemberében bejelentették, hogy készülőben van egy új album is, ami már egy új felállás rögzít. Dobos poszton ezentúl Jeramie Kling (Venom Inc., The Absence, Goregang), gitáros poszton pedig Taylor Nordberg (The Absence, Gorgang). Mellettük az eredeti basszer, Michael Borders, valamint az eredeti énekes, Kam Lee (ex-Death, ex-Mantas) szerepel az új felállásban - ez utóbbinak 23 éven belül ez lesz az első stúdió-felvétele a Massacre zenekarral.

Kam Lee a következőket nyilatkozta visszatérése kapcsán: "Megértem, hogy sok rajongó már belefáradt abba, hogy ennek a bandának ilyen csúnya, folyamatosan változó történelme van; de ez most végre meg fog változni. Jelenleg jómagam abban a pozícióban vagyok, ahol azt csinálhatom, ami jó a bandának és méltó annak nevéhez, legendás státuszához. Arról nem is beszélve, hogy Jeramie és Taylor csatlakozása is egyértelműen jót tett nekünk. Ezek az új tagok professzionális érzékkel és elmével állnak a dolgokhoz, ami korábban hiányzott a zenekarból. Mérhetetlen tehetségük és képességük egyértelműen pozitívan és üdítően hat az egész bandára, annak jövőbeni irányzatára. Nagyon izgatott vagyok, és alig várom már, hogy kiderüljön, mit hoz a jövő a Massacre számára. Remélem, Ti is épp ennyire izgatottak vagytok!".

Michael Borders a következőket közölte: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy Taylor és Jeramie beállt a bandába. Általuk új vérrel frissült fel zenénk hangzása. Kétség nem lehet affelől, hogy amit hallani fogtok, az szítiszta Massacre, de ami változás történik zenénkben, azt is örömmel fogjátok fogadni. Szabadkezet adtunk ezeknek a srácoknak, hogy végezzék a saját dolgukat; tegyék azt, ami jó nekik, és felejtsék el elődjeik stílusát...".

A Massacre jelenleg is negyedi stúdióalbumát rögzíti; méghozzá a Kling/Nordberg-féle, floridai Smoke & Mirrors Productions Stúdióban. Ízelítőképpen itt belehallgathatunk egy új, 'Cycle Of The Curse' című szám demó-változatába.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

A Massacre teljes, jövőbeni turné-beosztását itt lehet megtalálni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás