Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEKKUSU - "Wild Spirit Metal Punk" zene Detroit-ból


2019-07-16

A Sekkusu zenekar teljes egészében közzétette debütáló, 'Satyrömania' című lemezét, amit július 19-én dobnak piacra.

"A 'Satyrömania' egy olyan lemez, ami egyfajta testamentumként szolgál a korai extrém metal zene felhígult iszapja előtt. Kötetlen attitűd, határok nélküli hozzáállás és "leszarom-feeling" jellemzi ezt az albumot, melyen a metal és a punk műfajok egyenlő mértékben vannak jelen. Detroit fagyos telének vad ereje garantálja a kijelentést, miszerint bárki, aki egy letisztult, modern metal-lemezre számít, csalódni fog. Ez a dal-kollekció ugyanis káoszban fogant; a banda nyers és kötetlen stílusa pedig a "Wild Spirit Metal Punk" jelzőt viseli büszkén".

A 'Satyrömania' július 19-én megjelenik digitálisan, CD-n, bakeliten és kazettán is. Az előrendeléseket leadni és a teljes lemezt meghallgatni itt lehet:

A 2015-ben alakult Sekkusu 2016-ban adta ki bemutatkozó anyagát, a 'Fukk On Loud Night' demót, amit a 2018-as 'Slash the Pose' EP követett. A 'Satyrömania' tehát a banda első teljes értékű nagylemeze, amit különösképpen ajánlanak a The Accüsed, az Anti-Cimex, a Bolt Thrower, a Celtic Frost, a Death Side, a Destruction, a Devil Master, a Discharge, a G.I.S.M., a Repulsion és a korai Slayer rajongóinak!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás