Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Century Media Records-szal kötött szerződést a svéd MASS WORSHIP zenekar - itt az új dal, a 'Spiritual Destitution'!


2019-08-31

A Mass Worship egyedi és extrém dark-metal zenéjével gazdagítja a skandináv metal-színteret.

A 2018 januárjában alakult, stockholmi székhelyű Mass Worship zenekar - annak ellenére, hogy viszonylag új formációról van szó - tagjai veteránnak mondhatók; lévén a múltban más-más bandákkal aktívan stúdióztak és turnéztak. De nem lesz ez másképpen a Mass Worship esetében sem...

Miután megjelent a banda bemutatkozó, 'Spiritual Destitution' című single-dala (Isolation Records), elkezdődött a turné-időszak, melynek során olyan neves zenekarok előtt állhattak színpadra, mint a Vader, a Comeback Kid, a Malevolence és az Implore. Ezidő alatt persze megállás nélkül dolgoztak debütáló nagylemezükön, aminek gondozását végül a Century Media Records vette kézbe.

Az új szerződés kapcsán a banda tagjai így nyilatkoztak: “Nagyon boldogok vagyunk, hogy a Century Media Records-szal köthettünk világraszóló lemezszerződést! Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy a világ egyik legjelentősebb metal-kiadójának partnerei lehetünk, és olyan titánokkal szerepelhetünk egy névsorban, mint az At The Gates, a Napalm Death, az Arch Enemy, az Entombed A.D. és a The Haunted. Keményen dolgoztunk debütáló lemezünkön, és alig várjuk már, hogy végre megoszthassuk veletek ezt a súlyos művet!”.

A bandáról elnevezett debütáló album 2019. október 18-án jelenik meg, digipak CD-n, digitálisan, bakeliten és különféle szettek formájában. A borító és a dallista így néz ki:

01. Celestial
02. Spiritual Destitution
03. Sibylline Divination
04. Serene Remains
05. Below
06. Proleptic Decay
07. Dreamless Graves
08. Downpour

A Mass Worship együttesre egyébként a fentebb említett zenekarok egyes tagjai is elismeréssel néznek: Tomas Lindberg (At The Gates), Marco Aro (The Haunted) és Jonas Renkse (Katatonia, Bloodbath) egyaránt nagyra méltatta ezt a bandát.

Lentebb elérhető a korábban kislemezként már megjelent 'Spiritual Destitution' című szám újrarögzített változata, ami felkerült a nagylemezre is.

p>


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás