Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Válogatás-albummal készült a HIGH TONE SON OF A BITCH zenekar


2020-02-11

A pszichedelikus / stoner rocker High Tone Son Of A Bitch (HTSoB) együttes március 20-án adja ki exkluzív, 'Lifecycles: EPs of HTSOB' című anyagát, a Tee Pee Records révén.

A 'Lifecycles: EPs of HTSOB' egy retrospektív válogatás-album, amire felkerült egy korábban kiadatlan EP, a 'Wicked Threads' újrarögzített változata, valamint a banda 3 korábbi mini-lemezének remaszterizált verziója. A dupla lemezes kiadvány összesen 90  percnyi zenét tartalmaz, felölelvén a HTSOB teljes karrierjét és munkásságát, bemutatván a banda zenei fejlődését, valamint az újjáalakulást követő időszakot.

A 'Lifecycles: EPs of HTSOB' borítója és tartalma így néz ki:

CD1: Life
01. Ten Mountain High
02. Better You Than Me
03. Fortune’s Crown
04. Last Dance
05. Velocipede
06. Masters of War
07. Black Ships
08. John the Baptist

CD2: Afterlife
01. Death of A New Day
02. Eye in The Sky
03. Tribute (korábban ki nem adott dal)
04. Silhouette (korábban ki nem adott dal)
05. Wicked Threads (korábban ki nem adott dal)

A március 20-án megjelenő kiadványt itt lehet előrendelni. A 'Wicked Threads' című, korábban ki nem adott szerzemény itt hallgatható meg kedvcsinálóképpen.

Mint arról beszámoltunk, az együttes felállása nemrég Billy Anderson (Melvins, Sleep, Pallbearer) basszusgitáros / producerrel bővült ki. Anderson már besegített a Bay Area-beli banda új EP-je, a 'Death of a New Day / Eye in the Sky' munkálataiban; de mellette egy új dobos is belépett a csapatba, Eric Rancourt (Eastern Spell, Clan Of Dyad) személyében. Az újjáalakult HTSoB aktuális felállását továbbá Russ Kent (Noothgrush, Alaric) énekes, valamint Joe Fucko (Strychnine) és Paul Kott (Kalas, Cruevo) gitárosok alkotják.

A kritikusok által nagyra értékelt 'Death of a New Day / Eye in the Sky' albumra két szám került fel: az egyik a 'Death Of A New Day', ami egy vadonatúj szerzemény; a másik pedig az Alan Parsons Project 1982-es 'Eye In The Sky' klasszikusának "post-doom metalista" átdolgozása. A High Tone Son of A Bitch az utóbbi időben a Weedeater és a The Skull előzenekaraként turnézott; 2019 végén pedig tovább folytatódott az EP promóciós amerikai körútja.

Nagyon örülünk, hogy Billy Anderson és Eric Rancourt csatlakozott a felálláshoz - több okból is" - mondta Paul Kott, akinek testvére, a banda eredeti gitárosa, Drew Kott 2007-ben hunyt el. "Nem csak azért, mert ezek a srácok - stílus és kreativitás tekintetében - tökéletesen beleillenek ebbe a bandába; hanem azért is, mert mindketten jóbarátaink és zenei kollaborátoraink már több évtizede. Nagyon izgatott vagyok az új felállás okán, és szerintem a tesóm is büszkén néz le ránk odafentről. Alig várjuk már, hogy újabb fejeket csavarjunk el a soron következő koncerteken!".

A High Tone Son Of A Bitch jövőbeni koncertjeinek beosztása a banda Facebook-oldalán található meg.

A banda legutóbbi EP-jét, valamint korábbi kiadványait a Bandcamp-en lehet meghallgatni.


Válogatás-albummal készült a HIGH TONE SON OF A BITCH zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás