Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [428. rész]


2019-07-20

Klasszikus old-school hardcore-punk zene Németországból.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 428. rész

TUBESUCKERS - 'Bad Brain'

A Tubesuckers egy német, Karlsruhe-beli punkcsapat volt, ami 1999 májusában alapítottak egy átmulatott éjszakán. Eredeti hardcore-punk zenéjüket old-school és oi-hatásokkal ötvözték. Stílus tekintetében leginkább a Bonecrusher-re, dalszövegek és vokálok szempontjából pedig a Motörhead-re hajaz zenéjük.

A Tubesuckers fennállása során két albumot adott ki: az egyik a 2000-ben megjelent 'Seconds to Go...', a másik pedig a 2003-as 'Police Oppression'. A két stúdiólemez között egy demó-felvételük is megjelent: ez volt a 2002-es 'Live in Rehearsal Room'.

A banda utolsó ismert felállását Hans Sucker énekes, Michael Hinz és Volker Stetter gitárosok, Thomas Ludwig (Radical Developement) basszer, valamint Norman Hörm (Beat Down) dobos alkotta.

Miután a Tubesuckers feloszlott, a banda egyes tagjai a The Bones Idles nevű all-star punk-formációban folytatták aktivitásukat. Ebben a zenekarban a Baffdecks, a Royal Turds, a So Much Hate és a Kafka Process egyes tagjaival egyesítették erejüket.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás