Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ANAMORPH - új klipet mutatott be az amerikai instrumentális prog-metal banda


2019-08-15

Az észak-karolinai Anamorph zenekar egy "ambíciózus, egyben túlvilági" nagylemezt alkotott meg. A 'Lucid' lemez szeptember 6-án jelenik meg.

A Raleigh városából származó kvartett felállását Sean Parkinson és Cole Lohmann gitárosok, James Agusta dobos és Griffin Daniels basszusgitáros alkotja. Stílusukat tekintve a prog-rock, a prog-metal, a tech-death, a math-rock, a post-rock és egyéb, ezekhez hasonló műfajok vegyülnek dalaikban. Ezen hatások összessége szülte meg a banda új, 'Lucid' című albumát is, ami egy "57 perces, lebilincselő és provokatív metal-mestermű".

A 'Lucid' koncepcióját "a világ dolgai" képezik. Az Anamorph önmagát olyan bandaként definiálja, ami "a világgal foglalkozik"; vagyis dalaik bemutatják az emberi érzelmek, elmeállapotok, gondolatok és perspektívák irányította világ kettősségét (szépség és rombolás, gyarapodás és veszteség, stb.); illetve azt a bizonytalanságot, ami mindannyiónk jövőjére irányul.

A 'Lucid' album felvételei a híres producer, Jamie King (Between The Buried And Me, Scale The Summit, The Contortionist) társaságában zajlottak. A lemezborító és a dallista így néz ki:

01. Reverie
02. Myopia
03. Hubris
04. Fading Azure
05. Twilight's Somber Gaze
06. Feasting a Ravaged Earth
07. Breakthrough!
08. Endogenous Change
09. Sublimate
10. Overcome
11. Civilized Sociopath
12. Catharsis
13. In Time

A 'Lucid' első ízelítője a 'Breakthrough!' című single-dal hivatalos videoklipje, amit Erez Bader (Silent Flight Productions / Between The Buried And Me, The Contortionist, The Dear Hunter, Veil Of Maya) rendezővel közösen forgatott a banda. Íme a premier:

Az 'Overcome' című dal basszusgitáros playthough-videója itt tekinthető meg, Griffin Daniels előadásában:

Újabban megjelent a 'Sublimate' gitáros playthrough-klipje is:

Az alábbi videó a stúdiós munkálatokba nyújt betekintést:

Az Anamorph szeptemberben Észak-Amerikában turnézik a Stellar Circuits zenekar társaságában. A teljes turné-beosztás és az albummal kapcsolatos infók a banda honlapján érhetők el.


ANAMORPH - új klipet mutatott be az amerikai instrumentális prog-metal banda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás