Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

CAÏNA - nyolcadik nagylemezével jelentkezik a brit black metal-projekt


2019-08-30

A Caïna ősszel adja ki következő stúdióalbumát, ami a 'Gentle Illness' címet kapta. Itt az első nyilvános dal az Apocalyptic Witchcraft kiadó jóvoltából megjelenő lemezről!

Több mint három évnyi totális csend után tér vissza a brit black / noise metal projekt, a Caïna; méghozzá egy új albummal, ami egyaránt személyes hangvételű, kaotikus és rémisztő hangulatú. A 'Gentle Illness' című album - ami a banda nyolcadik sorlemeze - 2019. november 1-én jelenik meg, az Apocalyptic Witchcraft Recordings kiadó által, CD-n, bakeliten, kazettán és digitális változatban.

Az új lemez koncepcióját tekintve "különféle mentális problémákkal, démoni megszállásokkal és az öngyilkosság metafizikájával" foglalkozik. A 'Gentle Illness' egy "átfogó útmutató az alkotó belső és fizikai széteséséhez". Íme a lemezborító és a dallista:

01. Wellness Policy
02. Your Life Was Probably Pointless
03. No Princes In Hell
04. Canto
05. Gentle Illness
06. Contactee Cult
07. Mind Is Completely Disintegrating
08. One Breath Under The Yoke Is A Fate Worse Than Death

Az album első nyilvános dala, a 'No Princes In Hell' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez.

A Caïna mestere, Andy Curtis-Brignell elmondta: “A dal címe utalás a démonok Goetia-hierarchiájára, de egyfajta kontrasztként is felfogható a dal valódi témájához viszonyítva, ami pedig az én személyes Pokol-élményemmel áll kapcsolatban. A hallucinatív pszichózis által gerjesztett, totális dimenzió-káosz tehát a fő téma".

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/cainaband


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás