Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEAF RAT - itt az új dal és videoklip svéd hard rockerektől: 'Within The Dead Souls'!


2020-11-27

A Deaf Rat első nagylemeze 'Ban the Light' címmel látott napvilágot egy évvvel ezelőtt, 2019. november elsején. Most bemutattak egy vadonatúj single-dalt.

A 2019-es 'Ban the Light' album folytatásaként jelent meg az új nóta (és annak szöveges videója), a 'Within The Dead Souls'. Ez a dal az első ízelítője mindannak, amin a Deaf Rat immáron egy éve munkálkodik. Erről bővebb infók hamarosan... de addig is itt a friss dal- / klip-premier:

A 2019-es 'Ban the Light' album a "súlyos riffek, erős dallamok és lebilincselő zenei megoldások platformja, ami garantáltan elcsavarja a hallgatók fejét". A lemez címét a nyitó-dalról kapta; lévén ez egy "mérhetetlenül érzelmes mestermű, aminek üzenete a következő: mindig állj ki magad mellett, legyen személyiséged és ne foglalkozz az előítéletes emberekkel"!

Frankie Rich énekes korábban így szólt: "Nehéz időket éltem át sulis koromban, mivel én minden tekintetben különböztem a többiektől. Vicces nevem volt; göndör, vörös hajam; a szüleim más-más országból származtak. Mindennek tetejében pedig KISS-et és W.A.S.P. -et hallgattam, míg a többiek a suliban a Backstreet Boys-ra és a Spice Girls-re voltak rákattanva. Ezért rendszeresen kinevettek és gúnyt űztek belőlem...".

A 'Ban the Light' album tehát "többek közt azoknak szól, akiket kirekesztettek az iskolába, és akikre folyamatosan mutogattak az utcán, vagy megjegyzéseket tettek az öltözékére / stílusára a munkahelyen. Egy vérbeli lázadó rock-albumról van tehát szó"!

A 'Ban the Light' 2019. november elsején jelent meg, digitálisan, CD-n és limitált bakeliten. Az első ízelítő, a 'Fallen Angels' dal hivatalos videoklipje elérhető lentebb, a 'Tying You Down' című szám kisfilmjével egyetemben.

2020 júniusában bemutatták a 'Bad Blood' című szám hivatalos videoklipjét is. Íme a premier:

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/DeafRat


DEAF RAT - itt az új dal és videoklip svéd hard rockerektől: 'Within The Dead Souls'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás