Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DEAF RAT - novemberben jelenik meg a svéd hard rockerek debütáló albuma, amihez itt az első klipes dal!


2019-08-09

A Deaf Rat első nagylemeze 'Ban the Light' címmel lát napvilágot 2019. november elsején, az AFM Records jóvoltából.

A 'Ban the Light' a "súlyos riffek, erős dallamok és lebilincselő zenei megoldások platformja, ami garantáltan elcsavarja a hallgatók fejét". A lemez címét a nyitó-dalról kapta; lévén ez egy "mérhetetlenül érzelmes mestermű, aminek üzenete a következő: mindig állj ki magad mellett, legyen személyiséged és ne foglalkozz az előítéletes emberekkel"!

Frankie Rich énekes így szólt: "Nehéz időket éltem át sulis koromban, minden én minden tekintetben különböztem a többiektől. Vicces neem volt; göndör, vörös hajam; a szüleim más-más országból származtak. Mindennek tetejében pedig KISS-et és W.A.S.P. -et hallgattam, míg a többiek a suliban a Backstreet Boys-ra és a Spice Girls-re voltak rákattanva. Ezért rendszeresen kinevettek és gúnyt űztek belőlem...".

A 'Ban the Light' album tehát "többek közt azoknak szól, akiket kirekesztettek az iskolába, és akikre folyamatosan mutogattak az utcán, vagy megjegyzéseket tettek az öltözékére / stílusára a munkahelyen. Egy vérbeli lázadó rock-albumról van tehát szó"!

A 'Ban the Light' november elsején jelenik meg, digitálisan, CD-n és limitált bakeliten. Hamarosan jönnek a friss hírek, de az első ízelítő, a 'Fallen Angels' dal Hivatalos videoklipje már most elérhető lentebb...

Bővebb infók a bandáról: www.facebook.com/DeafRat


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás