Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ARCTOS - bejelentette debütáló albumát a kanadai black metal banda


2019-08-16

Az Arctos bemutatkozó nagylemeze 'Beyond the Grasp of Mortal Hands' címmel lát napvilágot szeptember 20-án, a Northern Silence Productions jóvoltából.

"Az Arctos a hegyek suttogása, a dühöngő vadon hívószava". Az Arctos az úgynevezett "északi black metal" műfaj újabb méltó képviselője. Az Észak-Alberta fagyos vidékeiről származó Arctos ezt a stílust űzi, felvértezve különösen zord atmoszférákkal és dallamokkal egyaránt. A 2014-ben alakult csapat néhány tapasztalt, helyi veterán zenészből állt össze, hogy továbbvigye ezt az egyedi zenei tradíciót.

A banda 2017-es debütáló EP-je, az 'A Spire Silent' megjelenése után látott neki első teljes értékű albuma munkálatainak. Ez az óposz most végre a világra szabadulhat! Néhány sikeres kanadai turnét követően az Arctos most végre bejelentheti debütáló nagylemezét, ami a 'Beyond the Grasp of Mortal Hands' címet kapta.

A tracklista:
01. The Ancestors’ Path
02. Shattered Tomb
03. Somnos Aeternus
04. The Spectre
05. Autumn’s Herald…Interitus
06. A Realm Beyond
07. The Light Beyond The Sky (The Passage II)

Az 'Autumn’s Herald…Interitus' és a 'The Ancestor's Path' című tétel itt meghallgatható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás