Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új albummal tért vissza a NEGATOR - itt a 'Khaire Phos' videoklipje!


2019-10-26

A Negator új stúdióalbumát 'Vnitas Pvritas Existentia' címmel adta ki a Massacre Records, október 18-án.

Az új album produceri, mixer és egyéb hangmérnöki munkáit a híres Wiesławski-fivérek, valamint a Negator tagjai végezték el Lengyelországban, a Hertz Stúdió falai között. Az alább látható lemezborítót a Negator tervei alapján keltette életre a Haervaerk Tattoo stábja, a Manvfactvs és az Irrwisch.Artdesign.

Az 'Vnitas Pvritas Existentia' album egy 2003-ban indult időszakot zár le; egyben egy új ciklu kezdetét fémjelzi. Az új albummal "végre értelmet nyer a banda történelme, és az annak karrierjén átívelő, okkult / ritualista koncepció".

Az 'Vnitas Pvritas Existentia' összességében egy "jól átgondolt, gondosan kidolgozott művészi alkotás", 55:05 percben. "Ezen a lemezen semmi sem történik szándék nélkül - mindennek célja és üzenete van. A rajongók - végighallgatván az albumot - felfedezhetik a szimbolizmus és a gondolat-ösztönző dalszövegek jelentését".

Az új Negator album megjelent digipak CD-n, limitált LP-n és digitális változatban, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Temple Of Light
02. Sangvis Serpentis
03. χαῖρε φῶς (Khaire Phos) 
04. Pyroleophis
05. Prophets Of Fire
06. Ritvs Sex 
07. Regnvm Spiritvs Immvndi 
08. Et Verbvm Caro Factvm Est
09. Rite Of The Trident
10. Der Ruf der See (bónusz track)

Íme a 'Khaire Phos' című szám hivatalos klipje:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás